Παρασκευή 20 Αυγούστου 2010

ΤΑ ΙΣΟΠΕΔΩΝΟΥΝ ΟΛΑ ΟΙ ΑΥΤΟΑΠΟΚΑΛΟΥΜΕΝΟΙ ...ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ

«Κατασκευή νέας δεξαμενής ύδρευσης
στη θέση Σβορώνος»


Το έργο διαχείρισης και διανομής πόσιμου νερού ««Κατασκευή νέας δεξαμενής ύδρευσης στη θέση Σβορώνος», εντάχθηκε στο ΠΕΠ Μακεδονίας – Θράκης 2007 – 2013 (ΕΣΠΑ), έπειτα από την υπογραφή των σχετικής απόφασης από τη Γενική Γραμματέα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, Μαρία Λιονή.

Το έργο
Η πρόταση της Δ.Ε.Υ.Α. Κατερίνης «Κατασκευή νέας δεξαμενής ύδρευσης στη θέση Σβορώνος» με προϋπολογισμό 2.583.000 ευρώ περιλαμβάνει την κατασκευή δεύτερης δεξαμενής ύδρευσης δύο θαλάμων από οπλισμένο σκυρόδεμα C20/25 συνολικού όγκου 6.000 κ.μ. στη θέση Σβορώνο, απέναντι από την υπάρχουσα δεξαμενή ύδρευσης.

........................................................................................................

PIERIA-GR : "ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΣΤΟΝ ΤΥΠΟ, ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ, Η ΕΝΤΑΞΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΤΗΣ ΔΕΞΑΜΕΝΗΣ ΣΒΟΡΩΝΟΥ, ΣΤΟ ΕΣΠΑ.
ΠΕΝΤΕ -ΟΛΟΓΡΑΦΩΣ-  ή αν θέλετε, 5 ΑΡΙΘΜΗΤΙΚΩΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΡΓΑ ΠΟΥ ΕΝΤΑΧΘΗΚΑΝ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΘΡΑΚΗ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΟΝΙΜΟΥΣ, ΠΕΣΣΙΜΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΑΣΚΟΥΝ ΚΡΙΤΙΚΗ ΚΑΚΟΠΡΟΑΙΡΕΤΗ, ΚΑΘΩΣ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΑ ΜΑΥΡΑ ΚΑΙ ΑΡΑΧΝΑ....
ΕΝΤΑΞΕΙ, ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΙΚΑΝΟΠΟΙΟΥΝ ΟΙ...ΚΟΜΒΟΙ, ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΑ ΕΡΓΑ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΤΑ 2,5 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ -ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΕΠΟΧΕΣ- ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ...!!!!


ΤΟ ΝΑ ΕΠΙΔΕΙΩΚΕΙΣ ΝΑ ΜΗΔΕΝΙΣΕΙΣ ΕΝΑ ΕΡΓΟ, ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΜΗ ΤΙ ΑΛΛΟ, ΒΛΑΚΩΔΕΣ ΚΑΙ αντιδεοντολογικο. Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΑΡΧΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ "ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΟΥΜΕ" ΤΑ ΘΕΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΠ ΌΠΟΥ ΚΙ ΑΝ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ, ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΜΕΤΕΡΙΖΙ, ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΖΕΙ Ο ΝΟΜΌΣ ΚΑΙ Η ΠΟΛΗ.
ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΣΚΟΥΜΕ ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΤΑ ΚΑΚΩΣ ΚΕΙΜΕΝΑ. ΑΥΤΟ ΚΑΝΑΜΕ, ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ.....ΕΝΥΠΟΓΡΑΦΑ ΚΑΙ ΑΡΣΕΝΙΚΑ....
ΟΧΙ ΣΑΝ ΤΙΣ ΚΟΤΕΣ, ΠΟΥ ΑΠΛΑ ΡΙΧΝΟΥΝ ΛΑΣΠΗ ΚΑΙ ΟΤΙ ΓΙΝΕΙ...!!!!

*** ΕΞΑΛΛΟΥ , ΕΦΟΣΟΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ, ΜΕΓΑΛΟΙ ΟΡΑΜΑΤΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΙΔΕΟΛΟΓΟΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ, ΑΣ ΤΟ ΠΡΑΞΟΥΝ ΣΤΙΣ ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ...
ΕΔΩ ΣΕ ΘΕΛΩ ...ΣΣΣ...
...ΜΑΓΚΑ ΜΟΥ...!