Πέμπτη 12 Αυγούστου 2010

ΣΑΝ ΠΑΛΙΟ ΣΙΝΕΜΑ.....!!!! ΝΥΧΤΕΣ ΣΙΝΕΜΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ



Με δωρεάν είσοδο σε όλες τις προβολές



ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΣΤΙΣ 16 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΡΙΝΟ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟ



Με δωρεάν είσοδο για το κοινό, ανοίγει τις πύλες του την προσεχή Δευτέρα 16 Αυγούστου (στις 21:30), στην ταράτσα του Δημαρχείου Κατερίνης, ο δημοτικός θερινός κινηματογράφος. Έως τις 08 Σεπτεμβρίου θα προβληθούν συνολικά τέσσερις(εκ των οποίων μια εγχώρια), δημοφιλείς παραγωγές. Το πρόγραμμα προβολών παρουσίασαν σήμερα στους εκπροσώπους των τοπικών μέσων ενημέρωσης, ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού Οργανισμού του Δήμου Κατερίνης Χαράλαμπος Καρατζόγλου και ο Πρόεδρος της Κινηματογραφικής Λέσχης Κατερίνης Μιχάλης Σαχπεκίδης.





14 ΧΡΟΝΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ



«Ο θερινός κινηματογράφος διανύει την 14η χρονιά λειτουργίας του και εξακολουθεί να παραμένει ένας από τους δημοφιλείς τρόπους ψυχαγωγίας τους καλοκαιρινούς μήνες, αποτελώντας αναπόσπαστο στοιχείο της πολιτιστικής μας ταυτότητας» σημείωσε ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού Οργανισμού του Δήμου Κατερίνης Χαράλαμπος Καρατζόγλου τονίζοντας χαρακτηριστικά:«Σε μια εποχή που τα πολιτιστικά προϊόντα ποιότητας θεωρούνται πολυτέλεια, ο θερινός κινηματογράφος συνεχίζει να τα χαρίζει στους σινεφίλ με εξαιρετική επιτυχία. Ειδικά φέτος λόγω της οικονομικής συγκυρίας αλλά και επειδή θέλουμε να προσελκύσουμε και νέους ανθρώπους στις προβολές, η είσοδος για το κοινό θα είναι ελεύθερη χωρίς εισιτήριο».



ΦΥΓΗ ΠΡΟΣ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ



Από την πλευρά του ο κος Σαχπεκίδης υπογράμμισε:«ο Πολιτιστικός Οργανισμός του Δήμου Κατερίνης και η Κινηματογραφική Λέσχη καταβάλλουν προσπάθειες για την ενδυνάμωση του θερινού κινηματογράφου, που αποτελεί μια μοναδική διέξοδο από την σκληρή καθημερινότητα και μια φυγή προς το όνειρο», ενώ κάλεσε τους σινεφίλ «να απολαύσουν τις συγκεκριμένες πολύ καλές κινηματογραφικές προτάσεις σε έναν ειδικά διαμορφωμένο δροσερό χώρο, που προσφέρει άνεση και ευχαρίστηση κάτω από τον καλοκαιρινό ουρανό».

Επιπλέον, ευχαρίστησε τον Πολιτιστικό Οργανισμό του Δήμου «για την έμπρακτη υποστήριξη του σε μια προσπάθεια να αποτελέσει ο θερινός κινηματογράφος σημείο αναφοράς για το πολιτιστικό καλοκαίρι της περιοχής μας», ενώ διευκρίνισε πως « η έναρξη των προβολών δεν ξεκίνησε νωρίτερα για τεχνικούς λόγους».

Η έναρξη γίνεται την προσεχή Δευτέρα με μια ταινία αφιέρωμα στη ζωή του JOHN LENNON( ΟΛΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΛΙΓΗ ΑΓΑΠΗ).