Κυριακή 1 Αυγούστου 2010

Οι πιο ακριβοπληρωμένοι celebrities κάτω των 30

Στην κορυφή της λίστας δεσπόζει η Beyonce. Η 28χρονη τραγουδίστρια μέχρι στιγμής έχει συγκεντρώσει στον λογαριασμό της το ποσό των 87.000.000$, τα οποία δεν τα έχει αποκτήσει μόνο από το τραγούδι και τις διαφημίσεις, αλλά και από τις υπόλοιπες επαγγελματικές της δραστηριότητες.




Στη δεύτερη θέση βρίσκεται η Βritney Spears, η οποία έχει κερδίσει 64.000.000$ από τα κάποτε επιτυχημένα album της και ας είναι μόλις 28 χρονών. Η 24χρονη Lady Gaga βρίσκεται τρίτη στη λίστα. Μπορεί να είναι φρέσκια ακόμη στο χώρο, όμως κατάφερε να κάνει το μεγάλο 'μπαμ' παγκοσμίως, εισπράττοντας 62 εκατομμύρια δολάρια.



το top 5 συμπληρώνουν οι επίσης τραγουδίστριες Miley Cyrus και Taylor Swift με 48 και 45 εκατομμύρια δολάρια αντίστοιχα η καθεμία. Τον πρώτο πλούσιο άνδρα κάτω των 30 τον συναντάμε στην 6η θέση, όπου μάλιστα υπάρχει ισοπαλία: ο άσσος του NBA LeBron James και ο τενίστας Roger Federer διαθέτουν 43 εκατομμύρια δολάρια.



Τις τρεις τελευταίες θέσεις στο top 10 καταλαμβάνουν: ο αθλητής του αμερικανικού ποδοσφαιρου Eli Manning που βγάζει 40 εκατομμυριάκια ετησίως, ο συνάδελφός του Terrell Suggs με 38 εκατομμύρια και ο άσος της Ρεάλ Μαδρίτης Cristiano Ronaldo με 30 εκατομμύρια τον χρόνο.