Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου 2010

Στέλιος Παπαθεμελής: στο 30% η ανεργία στη Μακεδονία, τι έρχεται να κάνει ο κ.Παπανδρέου;

Δήλωση Στέλιου Παπαθεμελή ενόψει των εγκαινίων της ΔΕΘ και των διαδηλώσεων διαμαρτυρίας της κοινωνίας Απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου σχετικά με τα εγκαίνια της ΔΕΘ, ο υποψήφιος Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Στέλιος Παπαθεμελής, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Ο πρωθυπουργός ανεβαίνει στη Θεσσαλονίκη με άδεια χέρια, όπως το ομολογεί και με κούφια λόγια όπως διαπιστώνουν οι πολίτες.
Αδίστακτοι κοινοτικοί και «τροϊκοί» ζητούν να απομυζήσουν και την τελευταία ρανίδα του οικονομικού αίματος των Ελλήνων. Στο 30% η ανεργία στη Μακεδονία. Και από την άλλη μιά κυβέρνηση σερνάμενη και «έτοιμη από καιρό» να υποκύψει σε όλους τους εκβιασμούς των ξένων.
Οι Θεσσαλονικείς είναι αποφασισμένοι να εκφράσουν την απόλυτη αντίθεσή τους στις μνημονιακές πολιτικές και θα πράξουν άριστα γιατί αυτό είναι το χρέος τους. Προσοχή, όμως: απευθύνω έκκληση σε όλους να διαδηλώσουν ειρηνικά και να αποφύγουν κάθε πράξη βίας που θα αμαυρώσει το μήνυμα της εξέγερσής τους. Έτσι το μήνυμα θα είναι δυνατό και αργά ή γρήγορα αποτελεσματικό».
**** ΜΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΤΙΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ  ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΣΠΑΣΕΙ ΒΙΤΡΙΝΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ