Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου 2010

ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΜΕ ΤΗ . Σ ΜΑΥΡΙΔΟΥ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ  Κεντρικής Μακεδονίας
Σ. Μαυρίδου: "Άνθρωποι με όραμα να προσφέρουν"



Η εκδήλωση παρουσίασης των υποψήφιων περιφερειακών συμβούλων με τη Σοφία Μαυρίδου, υποψήφια Αντιπεριφεριάρχη Πιερίας με το συνδυασμό του Παναγιώτη Ψωμιάδη "Δύναμη για τη Μακεδονία", πραγματοποιήθηκε χθες το μεσημέρι στην Εκάβη.
Η κα Μαυρίδου καλωσόρισε τους εκπροσώπους των Μέσων μαζικής Ενημέρωσης του νομού και έκανε λόγο για μια ιδιαίτερα συγκινησιακή ημέρα για την ίδια καθώς παρουσιάζει τους υποψηφίους περιφερειακούς συμβούλους της Πιερίας με τον συνδυασμό του κ. Ψωμιάδη "Δύναμη για την Μακεδονία".
Η ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ
"Είναι ένας εκλογικός αγώνας δύσκολος, προσπαθήσαμε και μαζί με τον υποψήφιο περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Παναγιώτη Ψωμιάδη, να κάνουμε όσο το δυνατόν την καλύτερη επιλογή, μια επιλογή όμως που ήταν ιδιαιτέρως δύσκολη γιατί υπήρχε πληθώρα υποψηφίων μέσα από την κοινωνία της Πιερίας, με εξαιρετικά κριτήρια και με διαφορετική προσωπικότητα ο καθένας.
Ωστόσο η επιλογή έγινε μεταξύ ισάξιων με κάποια ιδιαίτερα γνωρίσματα που αφορούν το χωροταξικό, τη διοικητική περιφέρεια την οποία εκπροσωπούν, καθώς επίσης το επάγγελμα, τη θέση τους στην κοινωνία κάτι που είναι ιδιαίτερα σημαντικό. Είναι άνθρωποι καινούργιοι, με διάθεση, άνθρωποι που έχουν όραμα να προσφέρουν".
ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ
Αγοραστός Θεόδωρος του Νικολάου. Γεννημένος το 1972. Έγγαμος με δύο παιδιά. Απόφοιτος του ΤΕΙ Θεσσαλονίκης του Τμήματος Τεχνολογίας Τροφίμων. Επιχειρηματίας. Σύμβουλος του Δημάρχου Ανατολικού Ολύμπου για τουριστικά θέματα.
Καζάς Παναγιώτης του Αθανασίου. Γεννημένος το 1956. Έγγαμος με δύο παιδιά. Εκτελωνιστής- ελεύθερος επαγγελματίας. Πρώτος δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Αιγινίου, πρώην Αντιδήμαρχος Δήμου Αιγινίου, Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Αιγινίου.
Μακρίδης Νικόλαος του Μιχαήλ. Γεννημένος το 1979. απόφοιτος Ιδιωτικής Σχολής Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων. Μέλος ΟΝΝΕΔ Κατερίνης, Αντιπρόεδρος Λέσχης Καταδρομών.
Μπασδάρας Παύλος του Χρήστου. Γεννημένος το 1954. Έγγαμος με τρία παιδιά. Πτυχιούχος Χημικός του Α.Π.Θ. Ιδιοκτήτης Φροντιστηρίων - δραστηριοποιήθηκε στον τομέα των κατασκευών και ιδιοκτήτης Ανώνυμης Εταιρίας με αντικείμενο βιβλιοπωλεία, εισαγωγές αυτοκινήτων και κατασκευές. Ασχολήθηκε με τη συγγραφή βιβλίων χημείας.
Μπέης Δημήτριος του Ιωάννη. Γεννημένος το 1966. έγγαμος με δύο παιδιά. Απόφοιτος της Ανωτάτης Σχολής Επαγγελμάτων Δημόσιας Υγείας και Πρόνοιας του ΤΕΙ Αθηνών - Τμήμα Επισκεπτών Δημόσιας Υγείας. Είναι κάτοχος master στην Κοινωνική Ψυχιατρική- Παιδοψυχιατρική του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων. Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Δίου.
Ναβροζίδου Μαρία του Αλεξάνδρου. Γεννημένη το 1959. Έγγαμη με δύο παιδιά . Πτυχιούχος Φιλοσοφικής Σχολής - Υπάλληλος ΟΤΑ Δήμου Μεθώνης. Υπεύθυνη Πολιτισμού Δήμου Μεθώνης, Μέλος του Ερυθρού Σταυρού, πρώην Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος.
Παπαϊωάννου Απόστολος (Λάκης) του Ιωάννη. Γεννημένος το 1956. Έγγαμος με ένα παιδί. Πρώην Διεθνής Ποδοσφαιριστής της Ελλάδος. Συνεχίζει τη δραστηριότητα του στον αθλητισμό, ως προπονητής. Τεχνικός Διευθυντής Σχολών Ποδοσφαίρου Arsenal σε Ελλάδα και Κύπρο.
Τζιμίτρης Δημήτριος του Κωνσταντίνου. Γεννημένος το 1959 . Έγγαμος με δύο παιδιά. Απόφοιτος Μέσης Τεχνολογικής Σχολής Κατερίνης- Αγρότης. Αντιπρόεδρος ΕΑΣ Πιερίας & Μέλος Ο.Δ.Α.Σ. (Ομοσπονδία δημοκρατικών Αγροτικών Συλλόγων Πιερίας).