Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2010

Η Πιερία στη Διεθνή Τουριστική Έκθεση του Πόζναν




Στην 21η Διεθνή Τουριστική Έκθεση “TOUR SALON” που πραγματοποιήθηκε στο Πόζναν της Πολωνίας από τις 20 έως τις 23 Οκτωβρίου 2010 συμμετείχε για μία ακόμη χρονιά η Νομαρχιακή Επιτροπή Τουριστικής Προβολής Πιερίας.

Η Διεθνής Τουριστική Έκθεση του Πόζναν αποτελεί τη μεγαλύτερη τουριστική έκθεση της Πολωνίας και ένα από τα σημαντικότερα γεγονότα της τουριστικής αγοράς της Ευρώπης καθώς στη διοργάνωση συμμετέχουν εκατοντάδες εκθέτες και επιχειρήσεις από σχεδόν 40 χώρες και πολλές χιλιάδες επισκέπτες.
Συνεχίζοντας και εντείνοντας το πρόγραμμα τουριστικής προβολής του νομού Πιερίας στο εξωτερικό για το 2010, οι εκπρόσωποι της Ν.Ε.Τ.Π. Πιερίας αξιοποίησαν τις δυνατότητες εκθεσιακής παρουσίας στο ειδικά διαμορφωμένο σταντ μέσα στο περίπτερο του Ε.Ο.Τ. Πραγματοποιήθηκαν γόνιμες επαφές με τουριστικούς επαγγελματίες της Πολωνίας που επισφραγίζουν και ενισχύουν τις σχέσεις επιτυχούς συνεργασίας και φιλίας που συνδέουν τα τελευταία χρόνια τις δύο περιοχές, καθώς η Πιερία αποτελεί αγαπημένο τουριστικό προορισμό για τους Πολωνούς τουρίστες. Ακόμη, διανεμήθηκε στο κοινό της έκθεσης πλούσιο οπτικοακουστικό υλικό με τον φυσικό πλούτο, τα αξιοθέατα και τις τουριστικές υποδομές της Πιερίας.
 Η αποστολή της Ν.Ε.Τ.Π. Πιερίας πλαισιώθηκε και ενισχύθηκε με την παρουσία πολλών επιχειρηματιών του τουρισμού της Πιερίας που συμμετείχαν δυναμικά στην προώθηση του τουριστικού προϊόντος του νομού στη γειτονική χώρα.
Αξίζει, τέλος, να σημειωθεί ότι τον εκθεσιακό χώρο της Ν.Ε.Τ.Π. Πιερίας επισκέφθηκε, πέραν του πολυάριθμου κοινού και των επαγγελματιών του κλάδου, ο διευθυντής του Ε.Ο.Τ. Πολωνίας, Τσεχίας και Σλοβακίας Κώστας Θεοδώρου.