Παρασκευή 8 Οκτωβρίου 2010

ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΚΟΥΚΟΔΗΜΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ

Τηλεφωνική επικοινωνία με τον υφυπουργό Υποδομών και Μεταφορών κ. Γιάννη Μαγκριώτη, είχε ο βουλευτής Πιερίας κ. Κουκοδήμος, ο οποίος και τον ενημέρωσε για τη συνάντηση που πραγματοποίησε με εκπροσώπους της Αιγαίο Α.Ε. και σε συνέχεια της χθεσινής σύσκεψης με τους τοπικούς φορείς της Πιερίας για το πρόβλημα των πλευρικών διοδίων στη Λεπτοκαριά.


Σύμφωνα με όσα μετέφερε ο κ. Μαγκριώτης στον κ. Κουκοδήμο, η συνάντηση έγινε σε πολύ καλό κλίμα και υπήρξε η διάθεση συνεργασίας και συζήτησης για τα προβλήματα που προέκυψαν και κύρια σε αυτά που αφορούν τα πλευρικά διόδια της Λεπτοκαριάς.

Η εταιρία αποδέχτηκε την πρόταση για μη καταβολή αντιτίμου από τα ΙΧ αυτοκίνητα που θα διέρχονται τον κόμβο της Λεπτοκαριάς, αφού όπως τόνισε η λειτουργία τους είχε ως σκοπό εξαρχής να αποτρέψει την κίνηση από το παράπλευρο οδικό δίκτυο των φορτηγών και βαρέων οχημάτων.

Συμφωνήθηκε επίσης, να γίνει μια νέα συνάντηση στην Πιερία, όπου θα συμμετέχουν και οι τοπικοί φορείς ώστε να βρεθεί λύση σε όσα προβλήματα έχουν προκύψει.

Ελπίζουμε, τόνισε ο κ. Κουκοδήμος, πως η εταιρία θα κατανοήσει το σοβαρό πρόβλημα που έχει προκύψει στην τοπική κοινωνία και με πνεύμα συνεργασίας και καλής διάθεσης να βρεθούν λύσεις.