Παρασκευή 12 Νοεμβρίου 2010

ΑΝΔΡΕΑΣ ΛΟΒΕΡΔΟΣ ΚΑΤΑ ΝΔ

Βολές κατά της ΝΔ για τη στάση που τηρεί απέναντι στο Μνημόνιο εκτόξευσε ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Λοβέρδος. «Όποιος είναι μάγος, να δείξει τα μαγικά του. Οποιος μπορεί αλλιώς, να αναλάβει. Όμως δεν θέλουν να αναλάβουν τις δυσκολίες της πατρίδας και των πολιτών, θέλουν οι ίδιοι να είναι στην πολυτελή θέση του δημαγωγού», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Μιλώντας σε εκδήλωση του ΠΑΣΟΚ για τις αυτοδιοικητικές εκλογές της Κυριακής, ο κ. Λοβέρδος τόνισε ότι η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ και ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου έκαναν πράγματα που δεν έχουν ξαναγίνει, απέδειξαν ότι δεν φοβούνται το πολιτικό.
Σε ό,τι αφορά την πορεία εξόδου της χώρας από την κρίση επεσήμανε ότι «η χώρα είναι στην αρχή της διαδρομής, σύμφωνα με άλλους πιο αισιόδοξους είναι στη μέση. Όποιος λέει ότι διανύσαμε τη δύσκολη κακοτράχαλη πορεία είναι ψεύτης, δημαγωγός, θολώνει τα νερά, μετατρέπει τη γιορτή της λαϊκής κυριαρχίας σε καρναβάλι».
Υπογράμμισε ακόμη ότι η κυβέρνηση θα προχωρήσει στις απαραίτητες διαρθρωτικές αλλαγές και θα θεμελιώσει την ανάπτυξη, λέγοντας ότι πρέπει να καταργηθεί η εικόνα του Ελληνα της μεταπολίτευσης που υψώνει το ένα χέρι σε γροθιά και απλώνει το άλλο για δανεικά.