Τετάρτη, 5 Ιανουαρίου 2011

Ξεκινούν την χρονιά τους με αγώνες

Νέα κινητοποίηση από την Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας

Την Κυριακή 9 Ιανουαρίου ραντεβού ξανά στα διόδια της Λεπτοκαρυάς
Με νέα κινητοποίηση κατά των διοδίων ξεκινά την χρονιά της η Εθελοντική Ομάδα Δράσης του Ν. Πιερίας, συμμετέχοντας στην πανελλαδική κινητοποίηση του "ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ". Έτσι λοιπόν, τα μέλη και οι φίλοι της ομάδας, δίνουν ξανά ραντεβού αυτήν την Κυριακή 9 Ιανουαρίου και ώρα 3 το μεσημέρι, για να ανοίξουν το σταθμό διοδίων της Λεπτοκαρυάς.
ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΔΙΟΔΙΑ!
<="" παιδιών="" των="" μέλλον="" ζωή="" τόπο,="" τον="" ξεπουλήσουν="" προσπαθούν="" όσους="" ενάντια=""> Αγαπητοί συμπολίτες,
Στις 9 Ιανουαρίου 2011 και ώρα 15:00 χιλιάδες συμπολίτες μας σε ολόκληρη την Ελλάδα, από τη Θεσσαλονίκη έως την Καλαμάτα, από την Ξάνθη έως τα Ιωάννινα, θα συμμετέχουν σε μια νέα Πανελλαδική κινητοποίηση κατά των διοδίων και ενάντια στην προκλητική παραχώρηση της δημόσιας περιουσίας σε ιδιώτες - μεγαλοπιχειρηματίες.
Εμείς, οι κάτοικοι της Πιερίας θα ανοίξουμε το σταθμό διοδίων της Λεπτοκαρυάς. Συνεχίζουμε τον αγώνα μας και καλούμε όλους τους πολίτες της Πιερίας να στηρίξουν το πανελλαδικό κίνημα κατά των διοδίων.
Αντιστεκόμαστε γιατί τίποτα δεν τελείωσε! Αντιστεκόμαστε ξεκινώντας έναν νέο κύκλο αγώνων απέναντι σε όσους προσπαθούν να ξεπουλήσουν τον τόπο, τη ζωή και το μέλλον των παιδιών μας.
Η Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας συμμετέχει στην οργάνωση της Πανελλαδικής κινητοποίησης της επόμενης Κυριακής και καλεί τα μέλη και τους φίλους της να στηρίξουν με τη φυσική τους παρουσία και αυτή τη δράση.
Στις 9 Ιανουαρίου 2011 και ώρα 15:00 όλοι στο σταθμό διοδίων της Λεπτοκαρυάς!
Μην το αφήνεις στους άλλους! Να είσαι εκεί!
Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας"


PIERIA-GR ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΦΩΝΑΞΟΥΜΕ "ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΡΕ ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ"