Τετάρτη 5 Ιανουαρίου 2011

Θ. Παπαγεωργίου: "Ευκαιρία ανάπτυξης για την Πιερία ο νέος αναπτυξιακός νόμος"


Ο νέος αναπτυξιακός νόμος που τώρα συζητείται τις επιτροπές της Βουλής εισάγεται σε μία ιδιαίτερα κρίσιμη περίοδο για την ελληνική οικονομία.
Η αναπτυξιακή επανεκκίνηση με την προώθηση βιώσιμων επενδύσεων είναι επιτακτική ανάγκη, για την ικανοποίηση της οποίας απαιτούνται συντονισμένες παρεμβάσεις με στόχο την αύξηση της παραγωγικότητας, της ανταγωνιστικότητας και της περιφερειακής συνοχής. Ο αναπτυξιακός νόμος αποτελεί το κύριο μέσο για την προώθηση των ιδιωτικών επενδύσεων, έχει ευρύτατη επιρροή στον επιχειρηματικό κόσμο, ενώ παράλληλα αποτυπώνει την πολιτική επιλογή της Κυβέρνησης για το περιεχόμενο και τους στόχους της αναπτυξιακής διαδικασίας της χώρας.
Ευκαιρία για την Πιερία
Για την Πιερία ο νέος αναπτυξιακός νόμος αποτελεί ευκαιρία και αφετηρία για την πορεία προς την ανάπτυξη

PIERIA-GR Θανάση μου ξέρεις ποιά θα ήταν η ευκαιρία ανάπτυξης για την Πιερία μου; Να μας βοηθούσες να διώξουμε από την σκιά του Ολύμπου κάθε τι παλιό και ξεπερασμένο. Φτάνουν οι άρπαγες της γενιάς του πολυτεχνείου. Ουστ οι κλέφτες και οι κρατικοδίαιτοι. Αυτό εσείς του ΝΕΟ πασόκ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ; ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ.. Εκείνοι οι οποίοι ζουν με επιδοτήσεις και κλοπές στην Πιερία ζουν και βασιλεύουν. Αυτους να διώξεις και ΝΑ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ.....