Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2011

Συνάντηση της Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας με τον Αντιπεριφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Διονύσιο Ψωμιάδη .


Συνάντηση εργασίας με τον Αντιπεριφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Διονύσιο Ψωμιάδη πραγματοποίησε η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας Σοφία Μαυρίδου την Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2011 στο γραφείο της στην έδρα της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας.


Στη συνάντηση συζητήθηκαν καίρια θέματα που αφορούν την Πιερία όπως είναι η τουριστική ανάπτυξη και προβολή του νομού. Η κ. Μαυρίδου τόνισε ότι η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας θα πρέπει να προβεί σε άμεσες ενέργειες δημιουργίας και προβολής της ενιαίας πια τουριστικής εικόνας της, στο πλαίσιο των οποίων η Πιερία θα πρέπει να διατηρήσει και να αναδείξει ΤΗΝ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΤΙΓΜΑ ΤΗΣ. Συζητήθηκε η παρουσία της Περιφέρειας και των περιφερειακών ενοτήτων στις σημαντικότερες διεθνείς τουριστικές εκθέσεις καθώς επίσης και το ότι θα πρέπει να δρομολογηθεί άμεσα ευρεία σύσκεψη των τουριστικών επαγγελματικών φορέων και των επιμελητηρίων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας με στόχο τη διατύπωση και καταγραφή προτάσεων και τη λήψη αποφάσεων για την τουριστική ανάπτυξη της Περιφέρειας.

Ο κ. Ψωμιάδης από την πλευρά του ευχαρίστησε την Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας και τους συνεργάτες της για την υποδοχή και την καλή συνεργασία, η οποία θα συνεχιστεί με τακτικές συναντήσεις και συσκέψεις για την υλοποίηση των επιμέρους στρατηγικών στόχων της Περιφέρειας.