Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου 2011

Επίσκεψη της Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας στο 4ο Λύκειο και στο 4ο Γυμνάσιο Κατερίνης .


Το 4ο Λύκειο και το 4ο Γυμνάσιο Κατερίνης επισκέφθηκε χθες η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας Σοφία Μαυρίδου.

Η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας παρέστη στην εορταστική εκδήλωση κοπής της βασιλόπιτας που διοργάνωσαν ο διευθυντής του 4ου Λυκείου Ιωάννης Γκανάτσιος, ο σύλλογος των καθηγητών και ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων του σχολείου. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης ο κ. Γκανάτσιος ευχαρίστησε την κ. Μαυρίδου για την παρουσία της και έκανε μία σύντομη παρουσίαση του σχολείου ενώ ο πρόεδρος του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων Κωνσταντίνος Ζιάκας, στο σύντομο χαιρετισμό του, καλωσόρισε την κ. Μαυρίδου και της ευχήθηκε καλή δύναμη στο έργο της εκ μέρους όλων των γονέων και κηδεμόνων του 4ου Λυκείου.

Από την πλευρά της η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας ευχαρίστησε τον κ. Γκανάτσιο και τους συλλόγους καθηγητών, γονέων και κηδεμόνων για τη θερμή υποδοχή. Εξέφρασε την ιδιαίτερη συγκίνησή της καθώς στο συγκεκριμένο σχολείο φοίτησε και η ίδια και η κόρη της Κατερίνα και διαβεβαίωσε τους παρευρισκόμενους ότι από τη νέα θέση ευθύνης που ανέλαβε θα βρίσκεται δίπλα τους για να ακούει τα αιτήματά τους και να στηρίζει τις προσπάθειές τους.

Στο πλαίσιο της επίσκεψης, η κ. Μαυρίδου συναντήθηκε και συνομίλησε με τον πρόεδρο και τα μέλη του δεκαπενταμελούς συμβουλίου των μαθητών του Λυκείου και ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις του 4ου Λυκείου και του 4ου Γυμνασίου Κατερίνης τα οποία συστεγάζονται.

Η Αντιπεριφερειάρχης εξήρε το σπουδαίο έργο και τις πρωτοβουλίες του διευθυντή του 4ου Λυκείου κ. Γκανάτσιου και του διευθυντή του 4ου Γυμνασίου κ. Γεράσιμου Σιδηρόπουλου καθώς και των καθηγητών στην αναβάθμιση των κτιριακών και υλικοτεχνικών υποδομών που καθιστούν τα δύο σχολεία μεγάλα, σύγχρονα και ελκυστικά εκπαιδευτήρια για τους σχεδόν χίλιους μαθητές που φοιτούν εκεί και τους δασκάλους τους.