Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου 2011

Συνάντηση της Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας με το Σωματείο Συνταξιούχων Δημοσίων Υπαλλήλων ν. Πιερίας .

Συνάντηση με τον πρόεδρο και το Δ.Σ. του Σωματείου Συνταξιούχων Δημοσίων Υπαλλήλων του νομού Πιερίας πραγματοποίησε η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας Σοφία Μαυρίδου την Τρίτη 1η Φεβρουαρίου 2011 στο γραφείο της στην έδρα της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας.

Στη συνάντηση παραβρέθηκαν ο πρόεδρος του Σωματείου Γεώργιος Καλλιφατίδης, ο γενικός γραμματέας Δημήτρης Γκούντρας, ο ταμίας Δημήτρης Ζαγάρας και τα μέλη Ελευθέριος Μπαραλιάκος, Δημήτρης Γιαννακίδης, και Θεόδωρος Βουβονίκος.

Στη διάρκεια της συνάντησης η κ. Μαυρίδου, αφού δέχτηκε τις ευχές του Σωματείου για καλή χρονιά και καλή επιτυχία στο έργο της και τους ευχαρίστησε για την επίσκεψη, συζήτησε με τον πρόεδρο και τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου σχετικά με τις αλλαγές που επιφέρει στο δημόσιο τομέα η νέα διοικητική δομή του ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ και τους ενημέρωσε για καίρια ζητήματα της λειτουργίας της δημόσιας διοίκησης που τους αφορούν άμεσα. Όπως τόνισε η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας, ο ανοιχτός διάλογος με τους κοινωνικούς φορείς και τους εκπροσώπους των επαγγελματικών σωματείων αποτελεί προτεραιότητα της νέας περιφερειακής αρχής προκειμένου να καταγράφονται τα προβλήματα που απασχολούν τους διάφορους κλάδους αλλά κυρίως να προωθούνται άμεσες και αποτελεσματικές λύσεις.