Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου 2011

Συνάντηση της Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας με τον Σύλλογο Κοκκινοπλιτών Ν.Πιερίας «Ο ΟΛΥΜΠΟΣ»


Τον Σύλλογο Κοκκινοπλιτών Ν.Πιερίας «Ο ΟΛΥΜΠΟΣ» υποδέχτηκε την Τρίτη 8 Φεβρουαρίου η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας, Σοφία Μαυρίδου στο πλαίσιο των συναντήσεων που πραγματοποιεί με κοινωνικούς και πολιτιστικούς φορείς του νομού.

Ο πρόεδρος του Συλλόγου, Αναστάσιος Παπαζήσης, ο ταμίας Ιωάννης Μπουρουτζίκας, η γραμματέας Ερασμία Καϊμακάμη και το μέλος Ιωάννα Παπαδοπούλου συνεχάρησαν την κ. Μαυρίδου και εξέφρασαν τη βεβαιότητα ότι θα ανταποκριθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στα νέα της καθήκοντα.

Παράλληλα, αναφέρθηκαν στην πολυετή πορεία του Συλλόγου και στο πλούσιο έργο του που αφορά πολιτιστικές και άλλες δραστηριότητες, τη διατήρηση και αναβίωση ηθών, εθίμων και παραδόσεων. Εστίασαν στην προστασία της παράδοσης του τόπου και τόνισαν ότι μέσα από τις δραστηριότητές τους προβάλλεται η περιοχή γεγονός που μπορεί να αποφέρει οικονομικά και άλλα οφέλη.

Η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας συνεχάρει τα μέλη του συλλόγου για τη διάσωση και διάδοση της πολιτιστικής κληρονομιάς και αναφέρθηκε στην ανάγκη δρομολόγησης κοινών δράσεων που θα στοχεύουν στην πολιτιστική ανάπτυξη και την αναβάθμιση της ποιότητα ζωής των κατοίκων της περιοχής.

Τέλος, η κ. Μαυρίδου ευχήθηκε οι προσπάθειες τους για πρόοδο και ανάπτυξη του τόπου να ευοδωθούν, να τονωθεί το ενδιαφέρον του κοινού για το

πολιτιστικό απόθεμα της περιοχής και οι δράσεις τους να αποτελέσουν κίνητρο προσέλευσης επισκεπτών στην Πιερία.