Πέμπτη 31 Μαρτίου 2011

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ Α2 B΄ ΓΥΡΟΣ - 6η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ


Ερμής Λαγκαδά - Πιερικός Αρχέλαος

Το Σάββατο στο Λαγκαδά στις 5,30 μ.μ.

Κώστας Σορώτος: «Θέλουμε οπωσδήποτε μια εκτός έδρας νίκη»

Χρήστος Χρηστίδης: «Πηγαίνουμε να διεκδικήσουμε με σθένος τη νίκη»

Κωστας Μπεχλιβάνης: «Αν κερδίσουμε εκεί μέσα μπορούμε μετά να κάνουμε σκέψεις για κάτι καλύτερο»

Με εμφανή την αισιοδοξία στα πρόσωπα των καλαθοσφαιριστών και των προπονητών πηγαίνει στο Λαγκαδά ο Πιερικός Αρχέλαος για να αντιμετωπίσει τον τοπικό Ερμή. Στη βαθμολογία η ομάδα της Κατερίνης είναι στην ένατη θέση και ο Λαγκαδάς στη δέκατη με 29 βαθμούς και οι δύο.

Οπότε, αναμένεται και πάλι ένα ντέρμπι και λόγω και της κοντινής απόστασης, πολλοί φίλοι του μπάσκετ θα εκδράμουν για να εμψυχώσουν και πάλι την αγαπημένη τους ομάδα.

Με την αποφασιστικότητα και τη μαχητικότητα που δείχνει η ομάδα της Κατερίνης για ένα νικηφόρο εκτός έδρας αποτέλεσμα, στο παιγνίδι αυτό είναι ευκαιρία να αποδείξει και έμπρακτα ότι αξίζει ένα θετικό αποτέλεσμα.

Για τον αγώνα του Σαββάτου ο προπονητής του Πιερικού Αρχελάου Κώστας Σορώτος, δήλωσε: «Έχουμε ένα ακόμη εκτός έδρας συνεχόμενο παιχνίδι που είναι πολύ δύσκολο. Όπως σε κάθε αγώνα, έτσι και σ΄ αυτό, θα πάμε να διεκδικήσουμε τις πιθανότητες μιας νίκης. Πιστεύω ότι αν είμαστε πιο προσεκτικοί στις λεπτομέρειες και έχουμε μεγαλύτερη διάρκεια στην απόδοσή μας, μπορούμε να τα καταφέρουμε. Θέλουμε οπωσδήποτε μια εκτός έδρας νίκη που θα μας βοηθήσει στη συνέχεια του πρωταθλήματος. Θα παλέψουμε γι΄ αυτή και πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε».

Επίσης, ο τιμ μάνατζερ της ομάδας Χρήστος Χρηστίδης, δήλωσε: «Αναμφισβήτητα πρόκειται για ένα δύσκολο και κρίσιμο παιγνίδι και μάλιστα εκτός έδρας, με μια αξιόλογη ομάδα που μέσα στην έδρα της έχει πολλές νίκες. Έχει δίπλα της και αυτή πολύ κόσμο που τη συμπαραστέκεται σε κάθε αγώνα και εμείς από την πλευρά μας πηγαίνουμε να διεκδικήσουμε με σθένος τη νίκη που ελπίζω να τα καταφέρουμε».

Τέλος, ο καλαθοσφαιριστής Κώστας Μπεχλιβάνης που κατά την περσινή περίοδο έπαιζε στον Ερμή Λαγκαδά, για το παιγνίδι είπε: «Είναι μία πολύ δυνατή έδρα. Η ομάδα για να κερδίσει εκεί μέσα πρέπει να έχει πολύ καλή απόδοση και κύρια να είναι συγκεντρωμένη. Ο κόσμος τους βοηθάει πολύ και μερικές φορές ξεπερνάει και τα όρια. Εμείς πρέπει να κοιτάξουμε το παιχνίδι μας. Αν κερδίσουμε εκεί μέσα μπορούμε μετά να κάνουμε σκέψεις για κάτι καλύτερο από τη σωτηρία, να δούμε δηλαδή πιο ψηλά».

● Τον αγώνα θα διαιτητεύσουν οι κ.κ.. Ανδρικόπουλος, Μπίκας και Κοτσιμπός.