Τετάρτη 13 Απριλίου 2011

5th International Sfendami Mountain Festival 2011


Μέσα σε μια ανοιξιάτικη πανδαισία χρωμάτων και αρωμάτων έχουμε στρώσει το μαγικό χαλί για να αλλάξουμε έστω και για λίγο τη διάθεσή σας. Στις 16 και 17 Απριλίου η Σφενδάμη θα γεμίσει με παλμό, αγωνιστική διάθεση και δράσεις για μικρούς και μεγάλους.

Οι διαδρομές είναι έτοιμες να υποδεχθούν τους ποδηλάτες και τους δρομείς των αγών ων.

Θα πραγματοποιηθούν πέντε σεμινάρια με αξιόλογους ομιλητές το Σάββατο από τις 12.00 μ.μ. έως και τις 14.00 μ.μ. Ακόμα επιδείξεις με ποδήλατα, πατίνια, μπαλονοδρομίες, ντόπιες λιχουδιές, έθιμα και μουσική θα είναι το επιδόρπιο των εκδηλώσεων.

Ο χώρος της έκθεσης γεμάτος από εκθέτες με νέα προϊόντα που θα έχετε τη δυνατότητα να τα δείτε και να τα δοκιμάσετε. Μην ξεχάσετε το αθλητικό μας παζάρι όπου μπορείτε να διαπραγματευτείτε τα είδη που έχετε. Καλώς να έρθετε!

Συμμετοχή της τοπικής κοινωνίας στην διοργάνωση SMF 2011

Το Δημοτικό Σχολείο Σφενδάμης με αφορμή τη διοργάνωση του Sfendami Mountain Festival 2011 διοργανώνει έκθεση ζωγραφικής. Οι μαθητές απεικονίζουν τον αγώνα μέσα από τα δικά τους μάτια και εκφράζουν με χρώματα τα συναισθήματά τους για το μεγάλο αυτό αθλητικό γεγονός που γίνεται στον τόπο τους.

Τα έργα τους εκτίθενται σε αίθουσα του σχολείου και προσκαλούν όλους τους αθλητές και τους επισκέπτες να μοιραστούν μαζί τους την εμπειρία τους και την έμπνευσή τους.

Οι εκπαιδευτικοί και οι μαθητές θα είναι εκεί για να σας ξεναγήσουν στα δικά τους

Αθλητικό παζάρι !

Πρωτοτυπούμε και φέτος!!!

Μια νέα δράση συμπεριλαμβάνουμε στη διοργάνωση μας !

Ανοίξτε τα ντουλάπια σας και φέρτε τα αθλητικά και ποδηλατικά είδη που δεν χρειάζεστε. Φροντίστε να είναι σε καλή κατάσταση και σε συμφέρουσες τιμές!! Στο χώρο της διοργάνωσης θα υπάρχει ειδικά διαμορφωμένος χώρος για να εκθέσετε και να διαπραγματευτείτε τα είδη σας. Το παζάρι θα λειτουργεί Σάββατο, Κυριακή 16 και 17 Απριλίου απο τις 11.00 πμ. Έως τις 20:00 !

Οργανωτική Επιτροπή Sfendami Mountain Festival