Τετάρτη 13 Απριλίου 2011

Τυχερός μέσα στην ατυχία του φάνηκε ο Φώτης Σεργουλόπουλος.


Τυχερός μέσα στην ατυχία του φάνηκε ο Φώτης Σεργουλόπουλος.

Οι θεράποντες ιατροί του ήδη εντόπισαν το βακτήριο που του προκάλεσε υψηλό πυρετό και πλέον προχωρούν στη χορήγηση κατάλληλης ισχυρής, ενδοφλεβικής αντιβίωσης.

Ο παρουσιαστής του «Φώτης και Μαρία live», στο Star, το Σάββατο εισήχθη εσπευσμένα σε νοσοκομείο του Παρισιού με ισχυρή λοίμωξη και συμπτώματα πνευμονίας.

Για πρώτη φορά χθες μετά την περιπέτειά του ο Φώτης επικοινώνησε τηλεφωνικά με τους οικείους του. Τους εξήγησε τι ακριβώς συμβαίνει και τους καθησύχασε ότι σε λίγες ημέρες θα βρίσκεται κοντά τους.

Με τη Μαρία Μπακοδήμου είχαν ολιγόλεπτη συνομιλία και μάλιστα, σύμφωνα με την παρουσιάστρια, «ο Φώτης ακόμα και στο κρεβάτι του πόνου δεν φαίνεται να έχασε το χιούμορ του!» Εννοείται ότι η συνομιλία τους είχε αρκετή δόση black χιούμορ!

Παρ’ όλα αυτά οι εξετάσεις συνεχίζονται, αφού οι γιατροί προσπαθούν να εντοπίσουν εάν το μικρόβιο προκάλεσε κι άλλες βλάβες. Ο πυρετός έχει σταθεροποιηθεί στο 38 και μετά την κατάλληλη πλέον αντιβίωση που του χορηγείται, οι γιατροί είναι ιδιαίτερα αισιόδοξοι.

Στο πλευρό του από την πρώτη στιγμή βρίσκονται συνεχώς φίλοι που έχει αποκτήσει στο Παρίσι.

Μπορεί ο παρουσιαστής να είναι ιδιαίτερα καταβεβλημένος, αφού ο πυρετός κάποια στιγμή έφτασε το 40,3, ωστόσο φαίνεται να αντιμετωπίζει το πρόβλημα με εξαιρετική αισιοδοξία ύστερα από τη διαβεβαίωση των Γάλλων γιατρών ότι ο «εχθρός» εντοπίστηκε.

Την αισιοδοξία του μετέφερε και στην οικογένειά του, αποτρέποντας τη μητέρα του και τον αδερφό του από το να πάρουν την πρώτη πτήση και να βρεθούν δίπλα του.

Σύμφωνα με τη Μαρία Μπακοδήμου, «ο Φώτης είναι απρόβλεπτος και δεν το έχει σε τίποτα, αν υποχωρήσει ο πυρετός και πάρει εξιτήριο Μεγάλη Δευτέρα ή Μεγάλη Τρίτη, που διακόπτεται για Πάσχα η εκπομπή, να κάνει την υπέρβαση και να βρεθεί στο πλατό!».

Χθες το μεσημέρι η Μαρία Μπακοδήμου μίλησε και στη Χριστίνα Λαμπίρη στο Star, η οποία δεν έκρυψε την αρχική ανησυχία της με το που έμαθε ότι ο «αδελφός» της, όπως τον αποκαλεί, εισήχθη εσπευσμένα στο νοσοκομείο. Οπως δήλωσε, ήταν μια δύσκολη στιγμή και το κυριότερο ήταν ότι δεν μπορούσε να επικοινωνήσει μαζί του.