Τρίτη 12 Απριλίου 2011

ΑΕΚ ΒΑΤΑΝΙΑΚΟΣ-ΣΑΡΙΣΑ - ΖΑΦΕΙΡΑΚΗΣ ΝΑΟΥΣΑΣ 70 - 64

Σημαντική νίκη πέτυχε ο Βατανιακός την Κυριακή έναντι της αξιόμαχης ομάδας του Ζαφειράκη. Μετά από τα ανεπιτυχή αποτελέσματα, η νίκη στο συγκεκριμένο παιχνίδι αφήνει περισσότερες ελπίδες για τη μάχη της παραμονής. Όλα θα εξαρτηθούν στην τελευταία αγωνιστική. Ο Βατανιακός θα βρεθεί αντίπαλος με την πρωταθλήτρια πλέον Αλεξάνδρεια και σε περίπτωση νίκης εξασφαλίζει την παραμονή του. Διαφορετικά, τα σενάρια είναι πολλά και όλα θα εξαρτηθούν από τα αποτελέσματα ομάδων και της Α ΕΚΑΣΚΕΜ αλλά και της Γ Εθνικής

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, το παιχνίδι ήταν συναρπαστικό. Αν και οι παίκτες του Αργ. Φώτα ήταν από την αρχή μπροστά στο σκορ, δε μπόρεσαν να χτίσουν μια διαφορά ασφαλείας. Στην έναρξη του β ημιχρόνου, οι φιλοξενούμενοι πίεσαν και κατάφεραν ανατροπή του σκορ, κερδίζοντας μια διαφορά ακόμα και 9 πόντων. Όλα κρίθηκαν στο τελευταίο δεκάλεπτο, όπου με αντεπίθεση διαρκείας οι παίκτες του Βατανιακού πέτυχαν την νίκη με 6 πόντους. Από τους νικητές ξεχώρισαν οι Κουτσικιανίδης και Κοτσιμπέλης με 17 και 19 πόντους αντίστοιχα, ενώ από τους ηττημένους ο Σπορέλας με 21. Χωρίς πολλά προβλήματα η διαιτησία των Παπαπέτρου, Δροσίνου.

Δεκάλεπτα: 18-14, 36-28, 43-47, 70-64

ΑΕΚ ΒΑΤΑΝΙΑΚΟΣ-ΣΑΡΙΣΑ(Φώτας): Πολυζόπουλος , Πίτος, Κουτσικανίδης 17(5), Κοτσιμπέλης 19(1), Φελεκίδης 14(4), Ευαγγελόπουλος 2, Πόσιος 10(1), Μπούσιος, Ακερμανίδης 8.

ΖΑΦΕΙΡΑΚΗΣ ΝΑΟΥΣΑΣ(Πουλίδας): Βάιγκαντ 11(1), Βασιλειάδης , Μουρατίδης 16(2), Ζιανής 3, Μπιτέρνας, Τούφας, Σκουλαριώτης 3, Ουγγρίνης 10, Σαμαράς, Σπορέλας 21.