Πέμπτη 28 Απριλίου 2011

ΣΦΚ Πιερικός Αρχέλαος – ΑΓΟ Ρεθύμνου

Το Σάββατο στην Κατερίνη στις 4,15 μ.μ.

Απαραίτητο το νικηφόρο αποτέλεσμα

Με τη δεύτερη ομάδα του βαθμολογικού πίνακα, τον ΑΓΟ Ρεθύμνου, αγωνίζεται το Σάββατο ο Πιερικός Αρχέλαος στην Κατερίνη. Η ώρα έναρξης ορίσθηκε για τις 4,15 μ.μ., μετά από αίτημα των φιλοξενούμενων.

Ένα παιχνίδι με μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον, περισσότερο για την ομάδα της Κατερίνης που έχει ανάγκη τη νίκη για να εδραιώσει την παραμονή της στην κατηγορία της Α2. Όλοι, καλαθοσφαιριστές και προπονητές, πιστεύουν σ΄ αυτή τη νίκη και η προετοιμασία όλες τις μέρες δείχνει και το ανεβασμένο ηθικό τους, που χάρη τόσο σ΄ αυτό, όσο και στην αμέριστη συμπαράσταση των φιλάθλων, το επιθυμητό αποτέλεσμα μπορεί να γίνει μια … εύκολη υπόθεση.

Στο εκεί αγώνα στο Ρέθυμνο, η γηπεδούχοι είχαν νικήσει με 79-72.

Για τον αγώνα του Σαββάτου ο προπονητής του Πιερικού Αρχελάου Κώστας Σορώτος, δήλωσε: «Μπροστά μας έχουμε πάλι ένα δύσκολο παιχνίδι με την ίσως πιο φορμαρισμένη ομάδα του πρωταθλήματος αυτή τη στιγμή και η οποία είναι πολύ κοντά στην άνοδο για την Α1. Και για τις δυο ομάδες το παιχνίδι είναι κρίσιμο, για διαφορετικούς λόγους και θα πρέπει να προσπαθήσουμε πολύ απέναντι σε ένα σύνολο με πάρα πολύ καλό και έμπειρο προπονητή, όπως και ένα πολύ καλό ρόστερ. Αν η ομάδα μας έχει την απόδοση που είχε στη Δράμα και δεν θα υπάρξουν τα άλλα που έγιναν εκεί, νομίζω ότι μπορούμε να διεκδικήσουμε τη νίκη. Για άλλη μια φορά, ζητάμε τη βοήθεια του κόσμου ο οποίος ξέρει πολύ καλά να είναι δίπλα μας, να μας συμπαραστέκεται και να σέβεται τον αντίπαλο και το παιχνίδι».