Σε μια σιωπηρή και μίζερη αίθουσα ψηφίστηκε ο προϋπολογισμός του 2011 με ψήφους : συμπολίτευση υπέρ και αντιπολίτευση κατά, σημειώσατε – Χ - γιατί άγνωστο είναι αν θα γίνει κάτι με την διάθεση που έχουμε. Οι δημοτικοί σύμβουλοι έδειξαν ότι δεν τους ενδιέφερε το θέμα από τους 26 μόνο 8 ζήτησαν και πήραν τον λόγο χωρίς να προσθέσουν κάτι, για το παζάρι του Αιγινίου είχαν δείξει μεγαλύτερο ενδιαφέρον όταν συζητήθηκε.
Η μείζονα αντιπολίτευση δεν τον ψήφισε για τρείς λόγους όπως τόνισε ο κ. Λάγδαρης Βαγγέλης. Πρώτον. Τα έσοδα είναι υπερκτημιμένα και ο προυπολογισμός είναι ανεφάρμοστος. Δεύτερον.Δεν συμφωνούμε με το τεχνικό πρόγραμμα. Τρίτον. Δεν κατανεμήθηκε σωστά η ΣΑΤΑ.
Ο Δήμαρχος ακούγοντας τα λεγόμενα της αντιπολίτευσης δήλωσε ότι μπερδεύτηκε και ότι ζούμε εκτός πραγματικότητας.Πρότεινε στην αντιπολίτευση να την δώσει τον προυπολογισμό να κάνει προτάσεις και εμείς να τον ψηφίσουμε.
Ανάπτυξη χωρίς όραμα και μελέτες, δεν μπορεί να υπάρξει και μελέτες πρέπει να γίνουν τώρα για να δείξετε έργο στην τριετία σας, ο χρόνος φεύγει γρήγορα και η περίοδο χάρητος πλησιάζει .
Το καλοκαίρι πλησιάζει και οι δρόμοι στις παραλίες είναι χάλια, οι επισκέπτες και οι τουρίστες θα δούνε μια κακή εικόνα για το δήμο μας, δεν τον διαφημίσαμε ας μη τον δυσφημίσουμε με την εικόνα του.

ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΛΑΓΙΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ