Δευτέρα 18 Απριλίου 2011

Συνεδριάζει τη Μ. Δευτέρα το Δημοτικό Συμβούλιο Δίου-Ολύμπου


υο συνεδριάσεις θα πραγματοποιήσει το απόγευμα της Δευτέρας το Δ.Σ. του δήμου Δίου-Ολύμπου στην αίθουσα συνεδριάσεων του δημοτικού συμβουλίου.

Η πρώτη συνεδρίαση θα είναι ειδική και θα αφορά έγκριση απογραφής περιουσίας - ισολογισμού έναρξης 01-01-2011 του δήμου Δίου – Ολύμπου. Εισηγητής του θέματος θα είναι ο αντιδήμαρχος Γιώργος Φαρμάκης και ο ορκωτός λογιστής κ. Νικόλαος Καπούτας.

Η δεύτερη συνεδρίαση
Θα ακολουθήσει δεύτερη συνεδρίαση, στην ημερήσια διάταξη της οποίας είναι εγγεγραμμένα εννέα θέματα, ως εξής:
Λήψη απόφασης για υποβολή αιτήματος στη διεύθυνση δασών Πιερίας, για την παραχώρηση στο Δήμο Δίου - Ολύμπου των εγκαταστάσεων δασικής αναψυχής στη θέση «Αγία Τριάδα» Βροντούς. Εισηγήτρια θα είναι η αντιδήμαρχος Μαρία Τσιμήτρη.
Συγκρότηση επιτροπής για τον έλεγχο των πωλητών, παραγωγών και επαγγελματιών των λαϊκών αγορών. Εισηγητής θα είναι ο αντιδήμαρχος Βασίλης Βροχαρίδης.
Μεταβίβαση αρμοδιοτήτων στην επιτροπή ποιότητας ζωής για θέματα άσκησης υπαίθριου και στάσιμου εμπορίου. Εισηγητής και σ’ αυτό το θέμα θα είναι ο αντιδήμαρχος Βασίλης Βροχαρίδης.
Απόφαση Δ.Σ. για τον ορισμό των δύο δημοτικών συμβούλων που θα συμμετέχουν στο συντονιστικό τοπικό όργανο πολιτικής προστασίας. Εισηγητής θα είναι ο αντιδήμαρχος Δημήτρης Μυλωνέρος.
Ορισμός δημοτικών συμβούλων ως μελών της διαχειριστικής επιτροπής του κέντρου περιβαλλοντικής εκπαίδευσης Παλαιού Παντελεήμονα. Εισηγήτρια θα είναι η δημοτική σύμβουλος Σοφία Ζουρζούρα.
Ορισμός εκπροσώπου του δήμου Δίου - Ολύμπου και εκπροσώπων παραγωγικών τάξεων για τη συγκρότηση της δημοτικής επιτροπής παιδείας του δήμου Δίου Ολύμπου για τη διετία 2011-2012. Εισηγήτρια θα είναι η αντιδήμαρχος Μαρία Τσιμήτρη.
Έγκριση της συμμετοχής του δήμου Δίου Ολύμπου στο πρόγραμμα «καταπολέμηση κουνουπιών στο νομό Πιερίας» για το έτος 2011. Εισηγητής θα είναι ο αντιδήμαρχος Βασίλης Βροχαρίδης.
Ορισμός μελών της επιτροπής για την προσαρμογή του κανονισμού λειτουργίας του δημοτικού συμβουλίου του δήμου Δίου-Ολύμπου. Εισηγητής θα είναι ο πρόεδρος του Δ.Σ. Μιχάλης Λαλούμης.
Έγκριση μελέτης με τίτλο «μελέτη αποχέτευσης ακαθάρτων και όμβριων υδάτων Δ.Δ. Πλαταμώνα». Εισηγητής θα είναι ο αντιδήμαρχος Δ. Μυλωνέρος.