Σάββατο 14 Μαΐου 2011

Συνάντηση εργασίας Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας με Περιφερειακούς Συμβούλους και Προϊσταμένους Διευθύνσεων-Τμημάτων της Π.Ε.Πιερίας.

Προσθήκη λεζάντας

Συνάντηση εργασίας με τους Περιφερειακούς Συμβούλους της Πιερίας και τους Προϊσταμένους των Διευθύνσεων-Τμημάτων της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας είχε η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας, Σοφία Μαυρίδου την Τετάρτη 11 Μαΐου 2011 στην έδρα της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας.
Στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε παραβρέθηκαν οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι, Νικόλαος Μακρίδης, Λάκης Παπαϊωάννου, Δημήτρης Τσιμήτρης και Νίκος Παπανικολάου καθώς και ο Προϊστάμενος της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων, Χρήστος Συγκερίδης, η......
Προϊσταμένη της Διεύθυνσης Διοικητικού-Οικονομικού, Παναγιώτα Κατέρη, η Προϊσταμένη της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής, Ευδοκία Γεωργίου- Κίτσιου, ο Προϊστάμενος της Διεύθυνσης Ανάπτυξης, Γεώργιος Βλάχος και η Προϊσταμένη του Τμήματος Περιβαλλοντικής Υγιεινής και Υγειονομικού Ελέγχου, Παρασκευή Χέδα.
Η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας τους ενημέρωσε για οργανωτικά και λειτουργικά ζητήματα τόσο της Π.Ε. Πιερίας όσο και της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, για τα προβλήματα που απασχολούν την Πιερία καθώς και για το σχέδιο ανάπτυξης και διοίκησης της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας.
Η εύρυθμη οργάνωση, αναβάθμιση και λειτουργία των υπηρεσιών, η αξιοποίηση του ανθρώπινου δυναμικού, η ταχύτερη διεκπεραίωση των υποθέσεων του πολίτη , η συνεργασία των Διευθύνσεων-Τμημάτων της Π.Ε.Πιερίας με τις αντίστοιχες Διευθύνσεις τόσο των άλλων Περιφερειακών Ενοτήτων όσο και της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας αλλά και θέματα αρμοδιοτήτων από την εφαρμογή του ΄΄Καλλικράτη΄΄ ήταν μερικά από τα ζητήματα που εξετάστηκαν με τους Προϊσταμένους των Διευθύνσεων-Τμημάτων της Π.Ε.Πιερίας.
Η συζήτηση χαρακτηρίσθηκε ιδιαίτερα γόνιμη καθώς υπήρξε θετική διάθεση από όλες τις πλευρές για επίλυση των όποιων προβλημάτων, ενώ κατατέθηκαν ουσιαστικές προτάσεις για την καλύτερη οργάνωση και λειτουργία της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας.
Όπως τόνισε η κ. Μαυρίδου ΄΄ ισχυροποιώντας το πλαίσιο καλής λειτουργίας της διοίκησης της Π.Ε. Πιερίας θα καθιερωθεί μηνιαία συνάντηση εργασίας με τους Περιφερειακούς Συμβούλους αλλά και με τη συμμετοχή κατόπιν πρόσκλησης των βουλευτών και δημάρχων της Πιερίας αλλά και των αντιπροσώπων των υπολοίπων συνδυασμών της αντιπολίτευσης ώστε να σχεδιάζουμε και να ελέγχουμε από κοινού την υλοποίηση του προγράμματός μας΄΄. σ Επιδίωξη μου θα είναι να έχουμε συχνές συναντήσεις μαζί, αλλά και με τους τμηματάρχες ώστε να σχεδιάζουμε και να προγραμματίζουμε από κοινού, αλλά και να ελέγχουμε την υλοποίηση αυτών των και να προγραμματίζουμε