Σάββατο 14 Μαΐου 2011

ΣΦΚ Πιερικός Αρχέλαος – Πανερυθραϊκός : Το πιο κρίσιμο, ίσως, παιχνίδι της φετινής περιόδου


Το Σάββατο στην Κατερίνη στις 5,30 μ.μ. με τη συμπαράσταση όλης της φίλαθλης Πιερίας

Το πιο κρίσιμο, ίσως, παιχνίδι της φετινής αγωνιστικής περιόδου είναι αυτό του Σαββάτου, όπου ο Πιερικός Αρχέλαος αντιμετωπίζει στην Κατερίνη, στις 5,30 μ.μ., τον Πανερυθραϊκό από τον οποίο έχει έναν βαθμό παραπάνω.

Ο αγώνας και οι προσπάθειες του Πιερικού Αρχελάου για την παραμονή στην Α2 και η πιο επικίνδυνη θέση των αντιπάλων για υποβιβασμό, καθιστούν το παιχνίδι ένα πραγματικό ντέρμπι και έτσι, εκτός από την ευκαιρία που θα έχουν οι φίλαθλοι να απολαύσουν έναν εξαιρετικό αγώνα, θα πρέπει να γεμίσουν και πάλι ασφυκτικά το κλειστό γυμναστήριο της Κατερίνης και να συμπαρασταθούν, όπως πάντα, στην αγαπημένη τους ομάδα

Για τον αγώνα, ο προπονητής του Πιερικού Αρχελάου Κώστας Σορώτος δήλωσε: «Για μας είναι πάρα πολύ καθοριστικό παιχνίδι, όπως και για τον αντίπαλό μας. Δεν χωράει σκέψη για οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα για μας, εκτός από τη νίκη. Νίκη η οποία θα μας βοηθήσει πάρα πολύ και θα μας δώσει σημαντικό προβάδισμα στην υπόθεση σωτηρίας. Έχουμε δουλέψει πολύ καλά αυτή τη βδομάδα και πιστεύω να αποφύγουμε τα λάθη των τελευταίων αγωνιστικών. Πρέπει να δείξουμε αποφασιστικότητα, πάθος και πειθαρχία στο παιχνίδι. Ο κόσμος ξέρουμε ότι θα μας βοηθήσει, όπως κάνει κάθε Σάββατο που παίζουμε στο γήπεδό μας. Και αυτό θα είναι ένα μεγάλο αβαντάζ για μας».