Πέμπτη 5 Μαΐου 2011

Αρκαδικός - Πιερικός Αρχέλαος


Το Σάββατο στην Τρίπολη στις 5,00 μ.μ.

Από εδώ και πέρα, όλα τα παιχνίδια είναι πραγματικά δύσκολα και θα πρέπει η ομάδα του Πιερικού Αρχελάου να δείξει τη δέουσα προσοχή και δυναμικότητά της, έτσι ώστε να επικρατήσει σε όσα το δυνατό περισσότερα για να γίνει πραγματικότητα η παραμονή της στην Α2 εθνική κατηγορία του μπάσκετ.

Το παιχνίδι του Σαββάτου στην Τρίπολη με τον Αρκαδικό, που είναι στην 6η θέση της βαθμολογίας με 37 β., είναι κι΄ αυτό ένα επικίνδυνο που θα πρέπει η ομάδα της Κατερίνης να επιβληθεί. Και για να γίνει πραγματικότητα η υπερίσχυση, θα πρέπει οι παίκτες της ομάδας να πιστέψουν και στη νίκη και τον εαυτό τους. Διαφορετικά …

Στον αγώνα που είχε γίνει στην πόλη μας, οι φιλοξενούμενοι είχαν νικήσει με 72-74.

Για τον αγώνα του Σαββάτου ο προπονητής του Πιερικού Αρχελάου Κώστας Σορώτος, δήλωσε: «Για τη λήξη του πρωταθλήματος έχουν απομείνει ακόμη έξι παιχνίδια και για μας όλα είναι τελικοί και θα πρέπει να ψάξουμε να βρούμε τις νίκες για να σώσουμε την ομάδα μας. Μ΄ αυτό το σκεπτικό πάμε να παίξουμε στην Τρίπολη, απέναντι σε μια ομάδα που έχει πολύ καλή πορεία και στο φετινό πρωτάθλημα και θα πρέπει να βελτιώσουμε πολύ την εικόνα μας αν θέλουμε να έχουμε πιθανότητες επικράτησης».