Πέμπτη 5 Μαΐου 2011

Καλή επιτυχία ΕΛΛΗΝΙΔΑ Κατερίνα Νικολαίδου του ΝΟΚΑΤ.... Όλη η ΠΙΕΡΙΑ μου στο πλευρό σου

Η ΝΙΚΟΛΑΙΔΟΥ ΤΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΣΕ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΑΓΩΝΕΣ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Αναχώρησε Πέμπτη 4 Μαΐου η κωπηλάτρια Κατερίνα Νικολαΐδου του Ναυτικού Ομίλου Κατερίνης για το Έσσεν της Γερμανίας όπου και θα πάρει μέρος ως μέλος της Εθνικής μας Ομάδας στους πρώτους διεθνείς αγώνες της φετινής αγωνιστικής περιόδου.
            Το 2011 είναι ιδιαίτερα κρίσιμη χρονιά για την Κατερινιώτισσα πρωταθλήτρια καθώς αφήνει πίσω της την κατηγορία νεανίδων όπου κατέκτησε την 3η θέση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα και αγωνίζεται πια στην κατηγορία γυναικών.
            Στους αγώνες του  Έσσεν θα συμμετέχει το Σάββατο στο αγώνισμα «διπλό σκιφ γυναικών» μαζί με την Ολυμπιονίκη και επί σειρά ετών Παγκόσμια πρωταθλήτρια Αλεξάνδρα Τσιάβου καθώς και στο «σκιφ».
            Την δεύτερη ημέρα των αγώνων (Κυριακή) θα αγωνιστεί και πάλι στο «σκιφ» και στο «διπλό σκιφ γυναικών» αυτή τη φορά όμως με παρτενέρ την Τριανταφυλλιά Κλαμποκά.
Ο συγκεκριμένος αγώνας είναι μια διεθνής διοργάνωση υψηλού επιπέδου, καθώς συγκεντρώνει την συμμετοχή πολλών εθνικών ομάδων, ενώ από την παρουσία των αθλητών μας σε αυτή θα βγουν πολύτιμα συμπεράσματα για την κατάρτιση των πληρωμάτων που φέτος θα διεκδικήσουν την πρόκριση για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2012 στο Λονδίνο.
            Ο προπονητής της Νικολαΐδου κος Γιώργος Μπικογιάννης δήλωσε: «Η προετοιμασία της Κατερίνας πήγε πολύ καλά κατά τη χειμερινή περίοδο και τώρα ήρθε η ώρα να δούμε τα πρώτα αποτελέσματα. Είμαι αισιόδοξος ότι και φέτος θα συνεχιστεί η πολύ επιτυχημένη πορεία της αν και ο συναγωνισμός στη κατηγορία γυναικών θα είναι πολύ έντονος.»