Δευτέρα 9 Μαΐου 2011

Ποδηλατική Απόδραση






Κυριακή 8 Μαΐου 2011, ολοκληρώθηκε το τριήμερο των εκδηλώσεων που είχε διακηρύξει η Ποδηλατική Απόδραση, με συνδιοργανώτρια την Εθελοντική Ομάδα Δράσης Πιερίας. Τόσο το διήμερο φεστιβάλ εθελοντισμού (Παρασκευή και Σάββατο) στον πεζόδρομο, όσο και η ποδηλατοπορεία της Κυριακής, στέφθηκαν με απόλυτη επιτυχία. Η μαζική συμμετοχή του κόσμου της Κατερίνης και του νομού, απέδειξαν πως ανάλογες εκδηλώσεις και δράσεις είναι κάτι που αποζητούν οι Πιεριείς. Στην ποδηλατοπορεία της Κυριακής συμμετείχαν περισσότεροι από 500 ποδηλάτες, καθιστώντας την από τις μεγαλύτερες των ποδηλατοπορειών που διεξάγονταν στην Ελλάδα την ίδια ημέρα και ώρα. Για πολλοστή φορά προβλήθηκε με τον πιο επιτακτικό τρόπο το αίτημα των πολιτών της Κατερίνης για την κατασκευή κατάλληλων και επαρκών ποδηλατικών υποδομών, για την ασφαλή μετακίνηση των ποδηλατών και τη γενικότερη προώθηση των οικολογικών μέσων μετακίνησης.
Ευχαριστούμε και συγχαίρουμε την Εθελοντική Ομάδα Δράσης, με την οποία συνεργαστήκαμε άψογα, τον Πολιτιστικό Οργανισμό του Δήμου Κατερίνης (με την ελπίδα από του χρόνου να έχουμε ακόμη μεγαλύτερη στήριξη), την Τροχαία Κατερίνης και τη Δημοτική Αστυνομία που με αστείρευτη υπομονή και αξιέπαινο επαγγελματικό ζήλο συνέδραμαν για μια ακόμη φορά στην ασφαλή διεξαγωγή της ποδηλατοπορείας, τους Εθελοντές Σαμαρείτες Διασώστες και Ναυαγοσώστες του Ερυθρού Σταυρού που την κάλυπταν υγειονομικά, όλους τους φορείς και συλλόγους που συμμετείχαν στο διήμερο φεστιβάλ, το τοπικό συγκρότημα BAnD ATTITUDE, τα εκπαιδευτήρια ΠΛΑΤΩΝ και την εταιρία συστημάτων στέγης ΤΣΙΑΛΟΣ για τα οχήματα μεταφοράς που διέθεσαν, το κατάστημα οπτικών Ν. Ανδρεάδη και της μητέρας του για την παροχή ρεύματος για τις ανάγκες του διημέρου.
Ιδιαίτερες ευχαριστίες και θερμά συγχαρητήρια στους ποδηλάτες και τις ποδηλάτισσες της Κατερίνης, που για μια ακόμη φορά έδωσαν βροντερό παρών και αγκάλιασαν με ενθουσιασμό τις εκδηλώσεις και ιδιαίτερα την ποδηλατοπορεία της Κυριακής.
Η Ποδηλατική Απόδραση, πιστή στους καταστατικούς σκοπούς της, θα συνεχίζει να δρα και να προσφέρει στο κοινωνικό σύνολο, με κάθε εφικτό και πρόσφορο τρόπο. Στον αγώνα αυτό σας θέλουμε όλους δίπλα μας

ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΗ ΑΠΟ-ΔΡΑΣΗ ΠΙΕΡΙΑΣ www.podilatikiapodrasi.gr
--

ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΗ ΑΠΟ-ΔΡΑΣΗ ΠΙΕΡΙΑΣ
Κίου 2, Κατερίνη 601 00
podilatikiapodrasi@gmail.com & www.podilatikiapodrasi.gr