Πέμπτη 26 Μαΐου 2011

Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΠΩΛΕΙΤΑΙ....

Πανό διαμαρτυρίας στη Βουλή από Δημαρά, Οικονόμου

http://img.protothema.gr
 «Η Ελλάδα δεν  πωλείται… Ναι στην ομοψυχία. Όχι  στην συνενοχή». Με αυτό το σύνθημα  γραμμένο σε πανό επέλεξαν να διαμαρτυρηθούν οι βουλευτές του Άρματος Πολιτών κ.κ. Γιάννης Δημαράς και Βασίλης Οικονόμου στο προαύλιο της Βουλής. Η κίνησή τους αναστάτωσε την ασφάλεια του...
κοινοβουλίου η οποία επιχείρησε να εμποδίσει τους δημοσιογράφους να παρακολουθήσουν τη διαμαρτυρία!

Ο κ. Δημαράς κατήγγειλε τους άνδρες της ασφάλειας αν και  θα έπρεπε να τους ευχαριστήσει καθώς  η «ανεξήγητη» συμπεριφορά τους όχι μόνο δεν απέτρεψε την εκδήλωση διαμαρτυρίας αλλά την «γνωστοποίησε» σε όλο το κοινοβούλιο.

Πάντως, σε επιστολή που απέστειλαν οι κ.κ. Δημαράς και Οικονόμου αναφέρουν «η ενέργειά μας είναι συμβολική και ουσιαστική. Συμβολική, μπροστά στο κοινοβούλιο, το οποίο είναι ιδιοκτησία του Ελληνικού λαού, τον οποίο εμείς εκφράζουμε και εκπροσωπούμε. Ουσιαστική γιατί ο πρωθυπουργός συμπεριφερόμενος σαν Λουδοβίκος, καλεί στο Μέγαρο Μαξίμου, να ενημερώσει και να ακούσει απόψεις, πολιτικούς φορείς και αρχηγούς «α λα καρτ».

Να σημειωθεί πως  ο κ. Παπανδρέου δεν έχει καλέσει  το «Άρμα Πολιτών» στη σημερινή ενημέρωση για το μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα.