Πέμπτη 16 Ιουνίου 2011

Με την καθιερωμένη ετήσια αποχαιρετιστήρια συναυλία, έκλεισε τον κύκλο των εκδηλώσεών του, το Δημοτικό Ωδείο Κατερίνης για την τρέχουσα πολιτιστική πε


Αγαπημένες μουσικές κορυφαίων συνθετών είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν όσοι βρέθηκαν το βράδυ του περασμένου Σαββάτου στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Κατερίνης. Επί σκηνής για την παρουσίαση των δημοφιλών μουσικών ήχων ήταν οι καταξιωμένοι μουσικοί – καθηγητές του Ωδείου.

Με την καθιερωμένη ετήσια αποχαιρετιστήρια συναυλία, έκλεισε τον κύκλο των εκδηλώσεών του, το Δημοτικό Ωδείο Κατερίνης για την τρέχουσα πολιτιστική περίοδο. Οι συντελεστές της μουσικής παράστασης ταξίδεψαν το πολυάριθμο κοινό στις καλές εποχές της παγκόσμιας μουσικής σκηνής. Μουσικοί και κοινό έγιναν μια παρέα με μουσικό φόντο αγαπημένες στιγμές του ελληνικού και διεθνούς ρεπερτορίου.

Σε σύντομο χαιρετισμό που απηύθυνε κατά την έναρξη της εκδήλωσης η πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων του Δημοτικού Ωδείου Παναγιώτα Τρύπου τόνισε: «Ευχαριστούμε τους καθηγητές για την αγάπη και το μεράκι με το οποίο εργάζονται, γεγονός που σημαίνει πολλά για τα παιδιά μας. Ευχαριστούμε γενικότερα, τη διοίκηση, το προσωπικό και όλους όσοι συμμετέχουν στην προώθηση του πολιτισμού στην πόλη μας».

Από την πλευρά του ο Πρόεδρος του Δ.Σ. του Δημοτικού Ωδείου Κατερίνης Παναγιώτης Μπερεδήμας σημείωσε: «Εμείς ως Διοίκηση του Ωδείου, ο Δήμαρχος τον οποίο ευχαριστούμε θερμά για την αμέριστη υποστήριξή του, προσπαθούμε να διαφυλάξουμε την ποιότητα λειτουργίας του Ωδείου, που όλοι αναγνωρίζουν, για αυτό και εμπιστεύονται χρόνια τώρα, τη μουσική παιδεία των παιδιών τους σε αυτό. Δεσμευόμαστε σήμερα ότι θα συνεχίσουμε - πάντα με τον ίδιο ζήλο - αυτά που προσφέρει το Δημοτικό Ωδείο στους δημότες προκειμένου να φανούμε αντάξιοι της εμπιστοσύνης τους».