Παρασκευή 29 Ιουλίου 2011

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΩΠΗΛΑΣΙΑΣ ΝΕΩΝ 7η Η ΝΙΚΟΛΑΪΔΟΥ ΤΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ





Έπεσε την Κυριακή η αυλαία του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Νέων στο Άμστερνταμ της Ολλανδίας που έφερε στην Ελλάδα ένα χρυσό (στο διπλό σκιφ ελαφρών βαρών νέων γυναικών) και ένα αργυρό μετάλλιο (στη τετράκωπο άνευ πηδαλιούχου νέων ανδρών)

Για την κατερινιώτισσα πρωταθλήτρια Κ. Νικολαΐδου του Ν.Ο.ΚΑΤ.που συμμετείχε με τα χρώματα της Εθνικής μας Ομάδας στο σκιφ νέων γυναικών, η γεύση που της αφήνουν αυτοί οι αγώνες είναι μάλλον «γλυκόπικρη» αφού από την μια μεριά στάθηκε μάλλον άτυχη και έμεινε εκτός τελικού για λίγα δέκατα του δευτερολέπτου, αλλά στον μικρό τελικό, κάνοντας μια πραγματικά δυνατή κούρσα τερμάτισε 1η φέρνοντας και μια πολύ καλή επίδοση.

«Η έβδομη θέση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, σε μια κατηγορία που φέτος για πρώτη φορά αγωνίζεται η Κατερίνα είναι πολύ ενθαρρυντική. Πιστεύω ότι από λεπτομέρειες δεν κατάφερε να αγωνιστεί στον μεγάλο τελικό του αγωνίσματος. Κατάφερε όμως να πετύχει έναν πολύ γρήγορο χρόνο και να δείξει ότι μπορεί πολύ περισσότερα» σημείωσε ο προπονητής του Ναυτικού Ομίλου Κατερίνης κος Γιώργος Μπικογιάννης.

Αυτή τη στιγμή η Νικολαΐδου προπονείται με την Εθνική Ομάδα για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ανδρών-Γυναικών που θα γίνει στη Σλοβενία στα τέλη Αυγούστου. Οι αγώνες αυτοί αποτελούν και αγώνες πρόκρισης για τους Ολυμπιακού Αγώνες του 2012 στο Λονδίνο.