Παρασκευή 29 Ιουλίου 2011

Τι έχουμε όταν γίνεται ένα τρακάρισμα μεταξύ μιας Bentley, μιας Mercedes, μιας Porsche, μιας Ferrari και μιας Αston Martin?

Τι έχουμε όταν γίνεται ένα τρακάρισμα μεταξύ μιας Bentley, μιας Mercedes, μιας Porsche, μιας Ferrari και μιας Αston Martin? Το τρακάρισμα του 1.000.000 δολλαρίων!

Το ατύχημα συνέβη όταν η ξανθιά οδηγός της Bentley Azure έχασε λίγο τον έλεγχο του υπερπολυτελούς αυτοκινήτου της προκειμένου να αποφύγει μια Mercedes S, έξω από το Place du Casino, στο Monte Carlo.

Όλα ξεκίνησαν όταν η αξίας 370.000$ Bentley χτύπησε την 111.000 δολαρίων Mercedes S. Και αυτό ήταν μόνο η αρχή.

Η Bentley της ξανθιάς οδηγού, βάρους 2.7 τόνων χτύπησε με τη σειρά μια 207.000 δολάρια μαύρη Ferrari F430 πριν καταλήξει πάνω σε μια Porsche 911 που αξίζει $ 118.000 και μια Aston Martin, που κοστίζει $ 207.000( οι αντίστοιχες τιμές στην Ελλάδα είναι βέβαια πολύ πιο υψηλές. Όπως ήταν αναμενόμενο, αυτό το ακριβό τρακάρισμα προκάλεσε απίστευτη αναστάτωση και πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε για να δει από κοντά ποιος το κατάφερε όλο αυτό το σκηνικό!! Θα μείνει σίγουρα αξέχαστο και λόγω των ασφαλιστικών αποζημιώσεων.

Παρά το γεγονός 'οτι στο τρακάρισμα της Bentley εμπλέκονται αυτοκίνητα αξίας πάνω από 1 εκατομμύριο δολλάρια, το κόστος των επισκευών, αναμένεται να φτάσει μόλις τα 60.000 $. Η Ferrari, Porsche και Aston Martin χρειάζονται νέα φτερά και προφυλακτήρες, ενώ η Bentley θα χρειαστεί επιπλέον και μια νέα πόρτα.