Δευτέρα 22 Αυγούστου 2011

Η πολιτική της Κυβέρνησης του Μνημονίου.

Η πολιτική της Κυβέρνησης του Μνημονίου, που κατήργησε τον 13ο και 14ο μισθό, μείωσε κατά 30% τις αποδοχές των εργαζομένων, εκτίναξε την ανεργία στο 16%, τον πληθωρισμό στο 5% και βύθισε σε ύφεση την οικονομία πολλαπλασιάζοντας τα λουκέτα στην αγορά, συμπληρώνεται με την ίδια αποτυχημένη συνταγή του μεσοπρόθεσμου προγράμματος, με ακόμη πιο σκληρά μέτρα, δίδοντας έτσι τη χαριστική βολή στους Έλληνες και την οικονομία.

Όλοι οι Έλληνες ζούμε έναν εφιάλτη. Βιώνουμε στο πετσί μας τον ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ και την ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑ της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ, αντικρίζοντας καθημερινά την ανεργία, την φτώχεια, την οικονομική και κοινωνική εξαθλίωση.

Με όρους «απολυταρχικού καθεστώτος», με εκβιαστικά διλήμματα του τύπου ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟ Ή ΤΑΝΚΣ – ΜΝΗΜΟΝΙΟ Ή ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ, μας οδηγούν στην εργασιακή ανασφάλεια και περιπλάνηση, στην επιδείνωση του βιοτικού μας επιπέδου και μας επιστρέφουν σε εργασιακό μεσαίωνα.

Τα μέτρα αυτά δεν βγάζουν τη χώρα από το οικονομικό αδιέξοδο και επιτείνουν ακόμη περισσότερο την ύφεση, αφού δεν διορθώνουν τις στρεβλώσεις που μας οδήγησαν στη κρίση.

Οι στρεβλώσεις αυτές οι οποίες πραγματοποιήθηκαν με μια σειρά πολιτικών λαθών, αδέξιων χειρισμών, πολιτικών και GOLDEN BOYS, συνετέλεσαν μαζί με την φορολογική αστάθεια, στην αποβιομηχάνιση της χώρας, την καταστροφή της γεωργίας και της κτηνοτροφίας, την ερήμωση της υπαίθρου, διαλύοντας κάθε παραγωγική ομάδα πολιτών και κάθε ελπίδα για διεύρυνση της παραγωγικής και φορολογικής βάσης.

Ο παραγωγικός ιστός, αντικαταστάθηκε από κρατικοδίαιτους εργολάβους, διεθνείς και εγχώριους μεσάζοντες, εθνικούς προμηθευτές του δημοσίου, οι οποίοι πλούτισαν από τις προμήθειες δίνοντας τις ανάλογες μίζες στους πολιτικούς τους φίλους (SIEMENS – ΥΠΟΒΡΥΧΙΑ – ΟΣΕ – ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ).

Το επικείμενο ξεπούλημα των οργανισμών κοινής οφέλειας και της δημόσιας περιουσίας δεν αποτελεί πολιτική πλατφόρμα διόρθωσης των παραπάνω λαθών και δυστυχώς για αυτά δεν γίνεται κανένας λόγος από τη συντεχνία των επαγγελματιών της πολιτικής.

Εξυπηρετεί όμως τα ξένα και ντόπια συμφέροντα, τα «αρπακτικά» της οικονομικής ζωής του τόπου και αυτό λέει πολλά!!!

Σε κάθε περίπτωση η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, είναι επικίνδυνη για την Ελλάδα και τους Έλληνες. Δεν διαθέτει πολιτική, δημοκρατική και κοινωνική νομιμοποίηση και ως εκ τούτου οι εκλογές είναι η μόνη διέξοδος για την λύση.