Παρασκευή 12 Αυγούστου 2011

Τι φοβάσαι Γιώργο...;



Εσύ δεν είπες ότι αυτά που κάνεις έχουν την αποδοχή της κοινωνίας...;Koίτα τώρα τι σκέφτηκα...Αν δεν έλεγες ψέμματα όταν το είπες, τότε φέτος φοβάσαι μη σε χτυπήσει(όχι στη πλάτη) εκείνος ο "άνθρωπος του μόχθου"...

Το νησί του Παπαδιαμάντη επέλεξε ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου για τις ολιγοήμερες διακοπές του. Διαμένει σε πολυτελές ξενοδοχείο από...


το βράδυ της Δευτέρας.
Ο πρωθυπουργός και η σύζυγός του Αντα Παπανδρέου συνοδεύονται από μεγάλο αριθμό αστυνομικών -κάποιοι μιλούν για καμιά σαρανταριά, αν δεν τους έχασαν στο μέτρημα. Χθες, αρκετοί ήταν οι επισκέπτες του νησιού που είδαν τον πρωθυπουργό να κάνει θαλάσσιο κανό.

Στη γειτονική Σκόπελο βρίσκεται από το Σαββατοκύριακο για ολιγοήμερες διακοπές και ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Οικονομικών Ευάγγελος Βενιζέλος, φιλοξενούμενος από οικογενειακούς φίλους.

Ανέκαθεν τα δυο νησιά των μαγευτικών Σποράδων είχαν ανταγωνισμό στην ομορφιά, στο πράσινο, στις μαγευτικές παραλίες και το καλό ψάρι. Τώρα, θα ανταγωνίζονται για το ποιο θα κλέψει την παράσταση και τις εντυπώσεις.