Παρασκευή 12 Αυγούστου 2011

Η μελαχρινή καλλονή, Imogen Thomas, επιστρέφει με σέξι φωτογραφίες για το... ημερολόγιο της Marbella 2012.

Μετά το Big Brother και την παράνομη σχέση της με τον ποδοσφαιριστή Ryan Giggs, η μελαχρινή καλλονή, Imogen Thomas, επιστρέφει με σέξι φωτογραφίες για το...
ημερολόγιο της Marbella 2012.

Η 28χρονη Thomas, επιδεικνύει τις καμπύλες της και αποκαλύπτει τον λόγο που ο Ryan Giggs απάτησε τη σύζυγό του. Στις φωτογραφίες το μοντέλο απολαμβάνει τον ήλιο με βουτιές στην πισίνα, κάνοντας ένα διάλειμμα από τη φωτογράφηση, προβάλλοντας τα πληθωρικά… ταλέντα της. Στο ημερολόγιο θα δούμε τη σέξι Imogen Thomas, να οδηγεί μηχανή, φορώντας μόνο τα εσώρουχά της και ένα δερμάτινο μπουφάν.

Εν τω μεταξύ, αίσθηση είχε προκαλέσει η εμφάνισή της με ένα μπλουζάκι που έγραφε « Το αγόρι σου, σου στέλνει χαιρετίσματα», το οποίο αρκετοί θεώρησαν ότι ήταν προκλητικό, εξαιτίας της παράνομης σχέσης της με τον 38χρονο ποδοσφαιριστή. Η ίδια στην σελίδα της στο Twitter, ξεκαθάρισε ότι δεν είχε καμία πρόθεση να προκαλέσει και ότι ήταν τυχαίο το logo της μπλούζας.

«Χθες ήμουν γυμναστήριο και ήταν ένα απλό μπλουζάκι. Δεν ήξερα ότι υπήρχαν παπαράτσι έξω από το σπίτι μου. Το μπλουζάκι δεν σημαίνει τίποτα. Ζήστε τη ζωή σας!», έγραψε στη σελίδα της.
Σε πρόσφατη συνέντευξή της, η Thomas, εκμυστηρεύτηκε πως θέλει να γίνει ηθοποιός και μάλιστα στο Hollywood! «Θα ήθελα να είμαι το επόμενο κορίτσι του Τζέιμς Μποντ. Αυτό είναι το όνειρό μου!».δό Αθηνών - Αντίθετα, σε ανοδική τροχιά βρίσκονται τα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια...