Κυριακή 21 Αυγούστου 2011

Σωματείο Ελεύθερων Επαγγελματιών Δ.Δ. Παραλίας .

Δυστυχώς και φέτος πάλι οι ελεύθεροι επαγγελματίες αποτέλεσαν όπως και τα τελευταία χρόνια τον εύκολο στόχο για την ικανοποίηση των εισπρακτικών μέτρων της κάθε εξουσίας αυτής της χώρας. Από την τοπική δημοτική αρχή έως την κεντρική κυβέρνηση. Σαν σωματείο βρισκόμαστε στη δυσάρεστη θέση να αναφέρουμε κάποια πράγματα που μας πονάνε γιατί παρά τις προεκλογικές υποσχέσεις δεν υπάρχει έργο.

1) Καμία βελτίωση σε θέματα καθαριότητας παρά τις κάποιες προσπάθειες
2) Καμία κίνηση ασφαλτόστρωσης στην περιοχή Γρέβενη και καμία προσπάθεια αποπεράτωσης του πεζοδρομιακού δικτύου όπως και της συνέχειας του κεντρικού πεζόδρομου στην αριστερή πλευρά της παραλίας.
3) Καμία προσπάθεια καθαρισμού των φρεατίων των όμβριων υδάτων με αποτέλεσμα την αποπνικτική μυρωδιά.(πόλος έλξης για τουρίστες ).


4) Την απόφαση για την εκποίηση των 45 στρεμμάτων της Παραλίας για να γίνουν έργα σε αλλά διαμερίσματα του δήμου.

Μετά τα παραπάνω με λύπη πρέπει να προβούμε στην

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ


για απραξία της Δημοτικής αστυνομίας και της προϊσταμένης αυτής αρχής.

Η αυστηρότητα της δημοτικής αστυνομίας εξαντλείται στα παρκαρισμένα αυτοκίνητα (κι αυτό όχι πάντα )και στην υποβολή μηνύσεων για κατάληψη πεζοδρομίου ή την
απομάκρυνση των παραγώγων με εποχιακά τρόφιμα (φρούτα).

Ποιος θα προστατέψει τους ελεύθερους επαγγελματίες από τα παρεμπόριο που συντελείται μπροστά στα μάτια της δημοτικής αστυνομίας;

Ποιος θα προστατέψει τους τουρίστες από την ενοχλητική και συχνά φορτική συμπεριφορά των πλανόδιων στην ακτή;

Επειδή ζητήσατε και πληρώσαμε την εγκατάσταση στην ακτή για ξαπλώστρες με ουκ ολίγα χρήματα, επειδή ζητήσατε και πληρώσαμε τα τραπεζοκαθίσματα στον πεζόδρομο επειδή ζητήσατε και πληρώσαμε τα σταντ στον πεζόδρομο επειδή ζητάτε να πληρώσουμε το τέλος παρεπιδημούντων και τέλος επειδή κάθε μήνα παίρνετε τα δημοτικά τέλη και το δημοτικό φόρο μέσω της ΔΕΗ.

Διεκδικούμε της επιβίωση μας και αν δεν είναι δυνατόν να υποκαταστήσουμε την αστυνομία καλείστε να λειτουργήσετε γι αυτό για το οποίο σας πληρώνουμε. Κι αν κάποιοι φοβούνται να λερώσουν τα παπούτσια τους στην άμμο ας γνωρίζουν ότι από αυτή υπάρχουν και εργάζονται.




Για το Σωματείο
Ο πρόεδρος
Αθανάσιος Παπούλιας