Δευτέρα 1 Αυγούστου 2011

Food In : Aχινομακαρονάδα


Πολλοί είναι κι εκείνοι που θεωρούν ότι υπάρχουν αφροδισιακές τροφές οι οποίες κάνουν την ερωτική όρεξη και το πάθος να βρίσκονται πάντα στα ύψη Εμείς προτείνουμε αχινομακαρονάδα και όπως πάντα, αν όλα πάνε κατά διαόλου, έχουμε standby μερικά από τα καλύτερα εστιατόρια της πόλης.Ένα ερωτικό δείπνο είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους να κρατήσετε τον έρωτα σας ζωντανό, είναι η ιδανική ευκαιρία για φλερτ και μπορεί να γίνει η
κατάλληλη περίσταση για να ξεκινήσει κάτι νέο ή για να αναθερμάνετε το πάθος και τη σχέση σας.

Συνήθως οι γυναίκες σκέπτονται να οργανώσουν ένα δείπνο για τον σύντροφο τους όμως χωρίς αμφιβολία οι άντρες είναι εκείνοι που τα καταφέρνουν καλύτερα και δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους όταν πρόκειται να οργανώσουν εκείνοι κάτι τέτοιο. Γι’ αυτό μην διστάσετε ούτε στιγμή να δώσετε την ευχαρίστηση στο ταίρι σας να δεχθεί μια τέτοιου είδους περιποίηση από εσάς!

Δεν είναι λίγοι εκείνοι που πιστεύουν πως ο έρωτας περνάει από το στομάχι και νομίζω πως δεν έχουν άδικο. Πολλοί είναι κι εκείνοι που θεωρούν ότι υπάρχουν αφροδισιακές τροφές οι οποίες κάνουν την ερωτική όρεξη και το πάθος να βρίσκονται πάντα στα ύψη. Σίγουρα υπάρχουν τρόφιμα που βοηθούν σ’ αυτό όμως κατά την γνώμη μου τίποτα δεν είναι πιο αφροδισιακό από μια ρομαντική ατμόσφαιρα, ένα καυτό βλέμμα αλλά ακόμα περισσότερο από ένα πιάτο μαγειρεμένο από εσάς για τη σύντροφό σας. Τι καλύτερο από τη δική σας περιποίηση θα ζητούσε μια γυναίκα;

Μια απλή βραδιά στο σπίτι μπορεί πολύ εύκολα να μετατραπεί σε ένα καυτό βράδυ για δύο αν φτιάξετε με όρεξη και μεράκι ένα δείπνο για τη γυναίκα που σας συντροφεύει. Μ’ αυτό τον τρόπο θα δείξετε πως νοιάζεστε για εκείνη και πως θα κάνατε τα πάντα για να περάσει μια μαγική βραδιά. Από την άλλη μεριά θα έχετε κάνει ίσως την καλύτερη κίνηση για να δείξετε ότι είστε δραστήριος και ικανός για όλα.

Το MEN 24 σας προτείνει μία συνταγή για να κάνετε πράξη όλα τα παραπάνω! Παρ’ όλα αυτά αν δεν καταφέρετε να δημιουργήσετε ένα δείπνο που θα ενθουσιάσει το άλλο σας μισό βάλτε τα καλά σας και συνοδεύστε την σε ένα από τα πολλά καλά εστιατόρια της Αθήνας για να απολαύσετε αφροδισιακές και όχι μόνο λιχουδιές που θα ανεβάσουν την όρεξή σας στα ύψη…

FOOD IN : Aχινομακαρονάδα
Υλικά για 2 μερίδες: Μισό πακέτο μακαρόνια τύπου λιγκουίνι

10-15 αχινούς (μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε αυγά αχινών τα οποία έχουμε προμηθευτεί φρέσκα σε βαζάκι από την ψαραγορά μας)

1 σκελίδα σκόρδο

1-2 κόκκινες πιπερίτσες

Ελαιόλαδο

Αλάτι

Πιπέρι

Ψιλοκομμένος μαϊντανός

Εκτέλεση: Βράζουμε τα ζυμαρικά σε άφθονο αλατισμένο νερό για 8-10 λεπτά ώστε να μην παραβράσουν. Σε αντικολλητικό τηγάνι ρίχνουμε το ελαιόλαδο και προσθέτουμε το σκόρδο και τις πιπερίτσες ψιλοκομμένα. Προσέχουμε να μην καεί το σκόρδο όσο σοτάρουμε . Προσθέτουμε στο τηγάνι τα βρασμένα ζυμαρικά, λίγο νερό από αυτό που τα βράσαμε και αφήνουμε να δέσει λίγο η σάλτσα. Προσθέτουμε το αλατοπίπερο βγάζουμε το τηγάνι από τη φωτιά και αφήνουμε να κρυώνουν για λίγο ώστε όταν ρίξουμε τον αχινό να μην πήξει σε κόκκους και να μείνει το άρωμά του ως έχει. Τέλος προσθέτουμε τον μαϊντανό και σερβίρουμε.
www.men24.gr