Σάββατο 13 Αυγούστου 2011

Πρωτοποριακή διαφήμιση με matrix barcode στο κάτω μέρος των μαγιό αθλητριών της Βρετανίας στο Beach Volley από την Betfair (Pic)

Όσοι άντρες παρακολουθούν beach volley, σίγουρα εστιάζουν σε ένα συγκεκριμένα σημείο των γυναικών.

Μία διαφημιστική καμπάνια στις εμφανίσεις αθλητριών της Βρετανίας έρχεται να ενθαρρύνει τους φαν του αθλήματος να φωτογραφίσουν τα καλλίγραμμα οπίσθιά τους.

Στο κάτω μέρος του μπικίνι της Zara Dampney, 24, και της Shauna Mullin, 26, θα υπάρχει ένας κωδικός που όταν φωτογραφίζεται από smartphone θα οδηγεί αυτόματα στην ιστοσελίδα της εταιρείας online στοιχηματισμού Betfair.

"Υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον για το beach volley και θέλουμε να διασφαλίσουμε ότι η διαφημιστική μας καμπάνια θα μείνει στη μνήμη από όσο το δυνατόν περισσότερους φαν του αθλήματος", σχολίασε ο Andy Lulham της Betfair.

Η διαφημιστική καμπάνια ξεκίνησε στο τουρνουά Visa FIVB Beach Volleyball International που διεξάγεται στο Horse Guards Parade και θα διαρκέσει μέχρι τις 14 Αυγούστου.

Με ή χωρίς διαφήμιση, το μόνο σίγουρο είναι ότι τα βλέμματα θα είναι στραμμένα επάνω τους. Όσο για το αν θα σημειώσει επιτυχία η διαφημιστική καμπάνια, ίδωμεν...