Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2011

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙ ΔΗΛΩΝΟΥΝ 3 ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕΓΙΤΣΑΝΕΣ.



απίστευτη αλητεία που συμβαίνει μόνο σε αυτή τη χώρα-κωλοχανείο, όπου ΚΑΝΕΝΑΣ -επιμένουμε στη κανένας- "επώνυμος", δεν πληρώνει εφορία. Για αυτό και φτύνουμε στα μούτρα τους ΓΕΛΟΙΟΥΣ πολιτικούς, όταν μιλούν για "πάταξη της φοροδιαφυγής" κι άλλες μπούρδες. Αν ξέρατε τι δηλώνουν οι "επώνυμοι", θα φύτρωναν ανάμεσά μας πολλοί δολοφόνοι. Σας διαβεβαιώνω προσωπικά, επειδή έχω δει χιλιάδες εκκαθαριστικά "επωνύμων", ότι πρέπει να έχεις πολύ μεγάλη υπομονή για να μην...
πάρεις φόρα και να βάλεις φωτιά σε αυτό το κράτος-μπουρδέλο, που δεν αξίζει να υπάρχει.

Αλλά, μη βιάζεστε να χαρείτε, εσείς οι πτωχοί πλην τίμιοι. Πόσες φορές επιμείνατε στο θέμα; Πόσες φορές σας απασχόλησε σοβαρά το "γιατί οι επώνυμοι δεν πληρώνουν φόρους;". Γιατί οι λιγοστές περιπτώσεις που "σπάει ο διάολος το ποδάρι του" και εντοπίζεται ο επώνυμος φοροφυγάς, η υπόθεση δεν τελειώνει ποτέ;
Εσείς, ναι εσύ αναγνώστη, σε σένα που διαβάζεις αυτές τις γραμμές το λέω, προσωπικά σε σένα όχι στον επόμενο ή τον προηγούμενο, είσαι που δεν ρωτάς τον Βενιζέλο "με ΄κείνη την υπόθεση του εκδότη τι έγινε ;" ή "με ΄κείνη τη λίστα φοροφυγάδων φυσικών προσώπων τι έγινε ;" Εσύ είσαι που δεν ρωτάς. Εγώ ρωτάω. Αν ρωτούσες και συ μαζί μου, ίσως κάποτε να πλήρωναν και οι πλούσιοι, το 20-30% των φόρων. Γιατί τώρα πληρώνουν το 1%. Το υπόλοιπο 99% το πληρώνουν οι άνθρωποι που βγάζουν κάτω από 3.000 ευρώ το μήνα.

Παρακάτω είναι 3 εκκαθαριστικά ΠΟΛΥ πλούσιων. Των τριών πιό πλούσιων ίσως Ελλήνων. Αυτών που βλέπετε τις τηλεοράσεις, στα οικονομικά ένθετα, που διαβάζετε για τη ζωή τους, τα διαζύγιά τους, τα παιδιά τους, τα κότερά τους κλπ.

-Ο ένας μεγιστάνας δηλώνει 32.000 το χρόνο. (όσο ένας δασκαλάκος δηλαδή, αλλά πιθανώς να έχει στην Ελβετία 10 δις ευρώ)
-Ο άλλος δηλώνει 12.400 το χρόνο
-και ο τρίτος 1.764 το χρόνο.

Τα εκκαθαριστικά είναι από τον ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ, που ορθώς έκρυψε τα ονόματα, γιατί θα ήταν άδικο να ακουστούν αυτοί, και να τη λουφάρουν άλλοι τόσοι. Όπως έγραψε κι ο Μπογιόπουλος, το θέμα δεν είναι το κουτσομπολιό, αλλά ο έλεγχος των λαμόγιων που έχουν το 90% του πλούτου της χώρας στα χέρια τους και δηλώνουν ετήσιο εισόδημα 30.000, ενώ τόσα ξοδεύουν κάθε μέρα.

Η ΟΥΣΙΑ είναι ότι η κυβέρνηση πρέπει να νομοθετήσει άμεσα να δημοσιεύεται στο διαδικτυο, το ποσό των φόρων που πληρώνει ο καθένας (όχι του δηλωθέντως εισοδήματος ή άλλα στοιχεία για ευνόητους λόγους ατομικής προστασίας, αλλά μόνο των φόρου που κατέβαλε).
Για να ξέρουμε τι συνεισφέρει ο καθένας σε αυτό το κράτος!

Φ.Μ.