Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2011

Τα πιο σέξι κρεβάτια ξενοδοχείων



Ξενοδοχείο Kakslauttanen

Από τα μεταξένια σεντόνια του κρεβατιού ενός αυτοκράτορα μέχρι το χουχούλιασμα μέσα σε ένα ιγκλού τρίβοντας τις μύτες σας σαν τους Εσκιμώους, αυτά είναι τα πλέον τέλεια κρεβάτια, στα πλέον τέλεια δωμάτια για ερωτευμένους.



Στην ακρογιαλιά
   

Photos: courtesy Tugu Bali

Μόνο και μόνο που βλέπει κανείς αυτό το κρεβάτι, τού έρχονται στο μυαλό βραδιές γεμάτες έρωτα και πόθο. Θα το βρείτε στο Μπαλί και πιο συγκεκριμένα στο Hotel Tugu Bali. Εκεί μοιάζει να γνωρίζουν καλά ότι ο έρωτας περνάει από το στομάχι διότι αν κλείσετε αυτό το «δωμάτιο», μέσα στην τιμή συμπεριλαμβάνεται και ένα gourmet πικ-νικ με όλων των ειδών τα αφροδισιακά εδέσματα. Αν και ίσως το καλύτερο αφροδισιακό είναι να δειπνήσετε δίπλα στη θάλασσα του Μπαλί, υπό το φως κεριών, με το κύμα στα αυτιά σας και τα αστέρια από πάνω σας. Απλά προσοχή μη γεμίσετε το στρώμα ψίχουλα, μπορεί να καταστρέψει τη βραδιά εντελώς.
Τηλ.: + 6287861838680
Τιμή: 65€ το δίκλινο


Στην άγρια φύση
   

Photos: courtesy Cottars

Νιώστε σαν ήρωας βιβλίου Άρλεκιν ταξιδεύοντας με το έτερό σας ήμισυ στην Κένυα της δεκαετίας του 1920. Στο 1920’s Safari Camp του ξενοδοχείου Cottars μπορείτε να έχετε πανοραμική θέα της άγριας φύσης γύρω σας χωρίς να χρειαστεί να σηκωθείτε από το κρεβάτι σας. Φυσικά δε μιλάμε για δωμάτιο αλλά για σκηνή. Μία σκηνή, όμως, αρμοστή για Βρετανό ευγενή του ’20 όπου δεν πρόκειται να σας λείψει απολύτως τίποτα. Από την άλλη μεριά, αν εμφανιστεί κάποιος ανεπιθύμητος επισκέπτης (πχ: κάποιο λιοντάρι ή μία τίγρης), η ρομαντική ατμόσφαιρα χαλάει την ίδια στιγμή.
Τηλ.: +18888700903
Τιμή: 475€ το δίκλινο


Σε ένα ιγκλού
       

Photos: courtesy Kakslauttanen

Αν είσαστε μέγιστος υποστηρικτής της φράσης «κρύο καιρός για δύο», τότε μία είναι η επιλογή για εσάς. Το ξενοδοχείο Kakslauttanen στη Φιλανδία είναι γνωστό και ως Igloo Village Hotel για τον πολύ απλό λόγο ότι αποτελείται από πολλά μπανγκαλόου σε σχήμα ιγκλού. Όλα τους είναι φτιαγμένα από γυαλί και φυσικά όλα τους έχουν θέρμανση . Μπορείτε να κουλουριαστείτε στο κρεβάτι με τον/την αγαπημένο/η σας και να κοιτάζετε το χιονισμένο τοπίο γύρω σας καθώς και το βόρειο σέλας μέχρι το ξημέρωμα. Η μόνη απορία μας είναι: αφού μέσα θα έχει ζέστη ενώ έξω κρύο, δεν είναι λογικό ότι θα θαμπώσουν τα τζάμια;
Τηλ.: + 35816667100
Τιμή: 165€ το δίκλινο


Σε ένα παλάτι
   
   

Photos: courtesy Residenza Napoleone

Αν πιστεύετε ότι ο έρωτάς σας θα περάσει στην ιστορία, τότε οφείλετε να περάσετε τουλάχιστον ένα βράδυ σε μία ιστορική σουίτα. Ο λόγος για τη Σουίτα του Ναπολέοντα (Residenza Napoleone) στο Palazzo Ruspoli όπου έζησε ο γνωστός αυτοκράτορες Ναπολέων Βοναπάρτης ο 3ος το 1830. Το μέρος έχει διατηρήσει όλη την μεγαλοπρέπεια που αρμόζει στην κρεβατοκάμαρα ενός τόσο σπουδαίου ανθρώπου. Αρκεί μονάχα να ξαπλώσετε στο υπέροχο κρεβάτι με τον εντυπωσιακό μεταξένιο ουρανό και θα νιώσετε και εσείς αυτοκράτορας  τουλάχιστον για μία νύχτα. Τέλος, είναι σημαντικό να αναφέρουμε ότι το κρεβάτι δεν είναι φτιαγμένο μόνο για ανθρώπους του ύψους του Ναπολέοντα.
Τηλ.: + 393477337098
Τιμή: 1.350€ το δίκλινο
thea.gr