Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2011

Σαρράντα χρονια φουρναρης λαος τωρα θα αλλαξει επαγγελμα?Μιλαω για την απεραντη υπομονη μας,και ακομη χειροτερα για το οτι ακομα συζηταμε για ποιο απο τα δυο κομματα που κυβερνησαν αυτον τον ερημο τοπο μπορει να μας σωσει καλυτερα.

Ακομα δεν εχουμε καταλαβει οτι και τα δυο το μονο που επιδιωκουν ειναι η εξουσια και η διατηρηση των κεκτημενων τους ενω θεωρουν οτι ο λαος σαν ανικανος υπηρετης τους πρεπει να μεινει στην γωνια και να παρατηρει την υποτιθεμενη διακυβερνηση τους.

Οχι ο Σαμαρας δεν ειναι η λυση στην ανικανοτητα του Γιωργακη,δεν εχει ψηφισει το μνημονιο ουτε το μεσοπροθεσμο φυσικα σαν κινηση τακτικης αλλα οι διαθεσεις του ειναι ιδιες απλα εχει διαφορετικο τροπο να τις εκφραζει,δεχεται το χρεος,δεν ενδιαφερεται για καταλογισμο ευθυνων σε οσους μας εφεραν ως εδω,θελει να ακολουθησει την ιδια ροτα με την διαφορα οτι θα τοποθετησει στις θεσεις των εως τωρα ανικανων...νεους ανικανους.

Και εμεις?
Εμεις ακομα μαλωνουμε αν ο Καραμανλης θα εκανε οσα κανει ο Γιωργακης,αν ο ενας ειναι περισσοτερο προδοτης απο τον αλλον,αν τελικα αποφυγουμε την χρεοκοπια και αν μεινουμε στο ευρω την δραχμη.

Με τα αν δεν γινετε φαγητο,πρεπει να βαλεις να μεγειρεψεις αν θες να φας,με ευχολογια δεν παμε πιο περα.

Ποσα χρονια ελεγε ο Γιωργακης οτι θα μας παρει να παμε στην Ιθακη..αγορες?

Βαλτε το"ποτέ"μετα απο οσα λεει και θα καταλαβετε σε ποσα.Και αν τελικα μετα απο τοσα χρονια παμε...με τι συνθηκες θα ζουμε?

Η τωρινη κυβερνηση εχει εγκληματισει κατα της χωρας.

Αλλα το μεγαλυτερο εγκλημα το καναμε εμεις προς τα παιδια μας.

Δεχτηκαμε την ανικανοτητα σαν λυση και την μετριοτητα σαν απαντηση στα τεραστια προβληματα μας.

Μαζι τα φαγαμε τελικα.
Γι'αυτο εχουμε λουφαξει.