Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2011

Παρουσία της Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας παραδόθηκε η οικονομική ενίσχυση στο Σύλλογο «ΒΕΝΙΑΜΙΝ» από την εκδήλωση του ΄΄ Εν πλω΄΄


Παρουσία της Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας, κ. Σοφίας Μαυρίδου παραδόθηκε στην εκπρόσωπο του Συλλόγου Προστασίας Ορφανών Παιδιών «ΒΕΝΙΑΜΙΝ» , κ. Τζοάννα Αναστασίου, το χρηματικό ποσό που συγκεντρώθηκε στο πάρτυ που διοργανώθηκε πριν από λίγες ημέρες στο καφέ ΄΄ Εν πλώ΄΄ για την οικονομική ενίσχυση του συλλόγου και την ενεργότερη δραστηριοποίησή του προς όφελος των παιδιών.

Στο γραφείο της Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας, στην έδρα της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας, την Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2011, η ιδιοκτήτρια του ΄΄ Εν πλώ΄΄ κ. Αφροδίτη Βογιατζή- Μπάλτα και ο εκπρόσωπος του προσωπικού του καταστήματος, κ. Μπάμπης Χολίδης, αποδεικνύοντας το κοινωνικό τους πρόσωπο, προσέφεραν με ιδιαίτερη χαρά στην εκπρόσωπο του συλλόγου

τα έσοδα της γιορτής που στήθηκε για τα παιδιά του «Βενιαμίν».

Η κ. Μαυρίδου δήλωσε ότι η συγκεκριμένη δράση αποτελεί σημαντική πρωτοβουλία και τόνισε ότι η Π.Ε.Πιερίας στηρίζει πάντοτε τέτοιου είδους ενέργειες που συμβάλλουν στο στόχο και το δύσκολο έργο του συλλόγου, που δεν είναι άλλος από τη διασφάλιση ενός καλύτερου παρόντος και ενός ακόμη καλύτερου μέλλοντος για τα παιδιά.

Η Αντιπεριφερειάρχης για άλλη μια φορά εξέφρασε το θαυμασμό της τόσο για το μεγαλείο ψυχής που επιδεικνύουν τα μέλη του «Βενιαμίν» όσο και για το σημαντικό λειτούργημα -που όπως τόνισε- επιτελούν και δεν παρέλειψε να συζητήσει με την κ. Αναστασίου για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν αλλά και για τα μελλοντικά τους πλάνα.

Παράλληλα, αναφέρθηκε στη μεγάλη ανταπόκριση των πολιτών στην εκδήλωση της προηγούμενης εβδομάδας -παρά τη δύσκολη οικονομική συγκυρία που βιώνει η ελληνική κοινωνία- που είχε ως αποτέλεσμα τη συγκέντρωση χρημάτων για την ενίσχυση του συλλόγου και απηύθυνε κάλεσμα στον κόσμο να συμμετάσχει στο όμορφο ΄΄ταξίδι΄΄ του εθελοντισμού, στον οποίο στηρίζει τη δράση του ο σύλλογος.

΄΄ Ο Σύλλογος Προστασίας Ορφανών Παιδιών «ΒΕΝΙΑΜΙΝ» με γνώμονα την ηθική, ψυχολογική και οικονομική υποστήριξη των παιδιών έχει ανάγκη από τη στήριξη όλων μας προκειμένου να φέρει εις πέρας τον ιερό του ρόλο και να ευοδωθεί η δουλειά χρόνων΄΄ επεσήμανε η κ. Μαυρίδου.

Η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας εξέφρασε τη μεγάλη αγάπη που τρέφει για τα παιδιά και διαβεβαίωσε ότι θα είναι στο πλευρό του συλλόγου, προκειμένου να συνεισφέρει στις δραστηριότητες που προγραμματίζουν να αναπτύξουν τα μέλη του πάντα με αίσθημα ευθύνης για τη βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης των παιδιών αλλά και για ένα πιο χαρούμενο αύριο.