Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2011

ΈΣΦΥΖΕ ΑΠΟ ΖΩΝΤΑΝΙΑ Ο ΜΟΛΙΣ 30 ΕΤΩΝ ΕΛΛΗΝΑΣ ΜΠΕΚΑΜ ΚΙ ΕΦΥΓΕ ΑΠ ΤΗ ΖΩΗ ΕΤΣΙ ...ΑΠΛΑ! ΓΙΑΤΙ ΘΕΕ ΜΟΥ;;;


Θρήνος για τον Νίκο Γιγουρτάκη! Ο αιφνίδιος θάνατος του «Ελληνα Μπέκαμ» προκάλεσε σοκ στην ελληνική showbiz και βύθισε στη θλίψη την οικογένειά του και τους αναρίθμητους φίλους του που τον υπεραγαπούσαν. Κανείς από τους ανθρώπους της κοσμικής Αθήνας αλλά και του καλλιτεχνικού στερεώματος δεν πίστευε το κακό που συνέβη. Ο άνθρωπος που όλοι τους λάτρευαν έφυγε από τη ζωή σε ηλικία μόλις τριάντα ετών.

Ολα ξεκίνησαν το απόγευμα της Τρίτης, το οποίο φαινομενικά κυλούσε σε φυσιολογικούς ρυθμούς για τον «Mr Romeo». Ο Νίκος Γιγουρτάκης βρισκόταν μέχρι τις 8.00 μ.μ. στο γυμναστήριο, όπως συνήθιζε, αφού ήταν ένας άνθρωπος που φρόντιζε το σώμα του και την υγεία του. Στη συνέχεια πέρασε από το «Ritz» της Γλυφάδας για να πιει ένα καφεδάκι και να δει τα φιλαράκια του. Καθώς ακόμη ήταν νωρίς, ο Νίκος πήρε δύο φίλους του και την κοπέλα του Ιρένε Λάσπα και όλοι μαζί κατευθύνθηκαν προς το Κολωνάκι.

Εκατσαν για λίγο στο «Doors» και
ήπιαν ένα ποτό. Αμέσως μετά με την παρέα του επισκέφτηκε ένα από τα μαγαζιά που ανήκει στον πατέρα του, τον Τάκη Γιγουρτάκη, στη λεωφόρο Συγγρού. Λίγη ώρα αργότερα ο Νίκος είπε στην Ιρένε ότι δεν αισθανόταν καλά και πως θα ήταν καλύτερα να πήγαιναν στο διαμέρισμά του στη Γλυφάδα, για να κοιμηθούν. Σύμφωνα με πληροφορίες, τον τελευταίο καιρό ο Νίκος Γιγουρτάκης έλεγε συνεχώς ότι νιώθει πόνους στο στήθος, αλλά δεν θέλησε να το ψάξει παραπάνω.

Βέβαια, κανείς από τους καλούς φίλους του που τον αποχαιρέτησαν εκείνο το βράδυ δεν περίμενε ότι δεν θα ξανάβλεπε τον Νίκο ζωντανό, έναν άνθρωπο που έσφυζε από ζωή. Ο Νίκος και η Ιρένε έφτασαν στο σπίτι στη Γλυφάδα και έπεσαν αμέσως για ύπνο. Ομως, στις 4.00 τα ξημερώματα, ο «Mr Romeo» ξύπνησε την κοπέλα του και της παραπονέθηκε ότι ένιωθε μια πολύ έντονη δυσφορία. Η Ιρένε τηλεφώνησε αμέσως στο «166», αλλά και σε μερικούς κολλητούς του Νίκου. Το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ τον μετέφερε στο Ασκληπιείο της Βούλας όπου δυστυχώς οι γιατροί απλώς διαπίστωσαν τον θάνατό του από ανακοπή καρδιάς. Η κηδεία του Νίκου Γιγουρτάκη θα γίνει την Παρασκευή.

Αμέσως μετά την είδηση του θανάτου, μεγάλο πλήθος συγκεντρώθηκε έξω από το διαμέρισμά του στη Γλυφάδα για να δώσει τα συλλυπητήριά του στους χαροκαμένους γονείς, τον Τάκη και τη Χριστίνα. Ανάμεσά τους ο επιχειρηματίας Γιώργος Βαρδινογιάννης, ο πρώην βουλευτής της Ν.Δ. Πέτρος Δούκας, ο επιχειρηματίας Τζίμης Σταθοκωστόπουλος καθώς επίσης και η Χριστίνα Κολέτσα που διατηρούσε σχέση στο παρελθόν με τον Νίκο Γιγουρτάκη και ήταν συντετριμμένη. Βέβαια, από το πλευρό των γονιών του «Ελληνα Μπέκαμ» σε αυτή την τραγική στιγμή δεν θα μπορούσαν να λείπουν και τα πολλά φιλαράκια του Νίκου, «η παρέα του», όπως τους αποκαλούσε.


ΑΝΘΗΣ ΒΟΥΛΓΑΡΗ
Φωτ.: ΓΟΥΙΛΙΑΜ ΦΕΪΘΦΟΥΛ

http://espressonews.gr