Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2011

ΤΑ ΡΑΣΑ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΝ ΠΑΠΑ- ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΙΚΟΝΙΚΑ ΚΙΝΗΜΑΤΑ


Καποιοι, νομιζουν οτι με 10 μετρα κιτρινη φοδρα, 10 κιλα μπογια (απαραιτητα για ενα μεγαλο πανό), ενα μπλογκ, αφθονες ωρες στο facebook και κυριως υποκλεπτοντας το ονομα μας, τα συμβολα του κινηματος μας, και τις σημαιες μας, εγιναν κινημα.
Το κινημα δεν το κανουν τα παραπανω αλλα οι δρασεις.
Οπως λεει ο λαος:"Τα ρασα δεν κανουν τον
παπα
"

Το σάιτ μας ειναι το http://www.oxidiodia.gr και το http://www.denplironodenplirono.com
Το κινημα μας ξεκινησε απο τα διοδια (www.epitropesdiodiastop.blogspot.com) και γρηγορα επεκταθηκε σε ολα τα κοινωνικα αγαθα με το συνθημα ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΤΟΥΣ. Εκτοτε πολλα Δεν Πληρωνω εμφανιστηκαν, πλαστογραφώντας τα συμβολα μας (τα μικρα ψαρακια που τρωνε το μεγαλο), τα συνθηματα μας ακομη και τον τιτλο μας. Ενιοτε εμφανιζοντας τις δικες μας δρασεις σαν δικες τους .
Εμεις ειμαστε αυτοι που κανουμε δρασεις και οχι διαδικτυακο promotion. Μια επισκεψη στις δρασεις μας , ακομη και στην διαρκεια του καλοκαιριου μπορει να καταδειξει του λογου το αληθες.(διοδια, ακυρωτικα συνταγματος κλπ, ΜΜΜ,ΔΕΗ, εφοριες, παραλιες, νοσοκομεια, συγκεντρωσεις εναντια στο κλεισιμο του Γενικου Νοσοκομειου Πατησιων και του 7ου Θεραπευτηριου του ΙΚΑ, πορειες σε γειτονιες (Καλλιθεα, Πειραιας, Λαμια, Αγιοι Αναργυροι κλπ) αντιρατσιστικες πορειες,πορεια διαμαρτυριας στο Δημαρχειο εναντια στον Καμινη, συγκεντρωση-διαδηλωση για το Γιαννη Καυκα, Συνταγμα, πλατειες σε ολη την χωρα, παραστασεις διαμαρτυριας σε αστυνομικα τμηματα -Παπαγου, Αττικης οδου, Μανδρας, Ασπροπυργου, Λαμιας, Σουρπης, Κιατου κλπ).
Γιαυτο και το αστικο κρατος και οι μεγαλοεργολαβοι μας εχουν υποβαλει δεκαδες μηνυσεις. Μαζι με την ομαδα εργαζομενων και ανεργων της πλατειας συνταγματος καναμε κοινες δρασεις στο κλεισιμο των ακυρωτικων μηχανηματων (7 φορες) του μετρο Συνταγματος στην διαρκεια του καλοκαιριου.
Επισης οι γιατροι- μελη μας προσεφεραν τις υπηρεσιες τους στο προχειρο ιατρειο του μετρο στο συνταγμα οσες φορες κριθηκε αναγκαιο (15/6, 27 και 28/6).
Μονιμη ηταν η παρουσια μας με τα πανο μας στο κατω μερος της πλατειας στην εξοδο του μετρο συνταγματος. Επισης και στις 15-10-11, παρεμβηκαμε στην πλατεια Συνταγματος , με πορεια και συνθηματα και προχωρησαμε και σε κλεισιμο των ακυρωτικων μηχανηματων στο σταθμο μετρο του Συνταγματος για πανω απο 1,5 ωρα.
Θα δειτε στο σάιτ μας πολλες απο τις δρασεις μας καθως και βιντεο απο την συνολικη διχρονη δραστηριοτητα μας.
Εμεις λοιπον δεν εχουμε καμια σχεση με κινηματα εικονικης πραγματικοτητας που χρησιμοποιουν τα συμβολα και το ονομα μας και που βγαινουν απο τον ληθαργο τους προεκλογικα , μονο και μονο για να ψαρεψουν σε θολα νερα.
ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 18/10, 7 μμ ΣΤΑ ΠΑΤΗΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΚΑΙ ΠΕΜΠΤΗ (19 και 20/10) ΣΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΜΕ ΤΟ ΜΠΛΟΚ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ.
ΚΙΝΗΜΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ (www.denplironodenplirono.com και www.oxidiodia.gr)