Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2011

Πιερικός Αρχέλαος – Πανερυθραϊκός


. Κυριακού: «Να προσφέρουμε όμορφο μπάσκετ και χαμόγελα στον κόσμο μας που τόσο πολύ τα χρειάζεται»

Το Σάββατο στις 5,00 μ.μ. στην Κατερίνη

Ένα ακόμη δυνατό παιχνίδι αναμένεται να γίνει το Σάββατο το απόγευμα στην Κατερίνη. Ο Πιερικός Αρχέλαος φιλοξενεί τον Πανερυθραϊκό που προέρχεται από ήττα στην έδρα του από τον ΟΦΗ και έτσι η νίκη και για τις δύο ομάδες είναι … μονόδρομος.

Επομένως, οι πολυπληθείς φίλαθλοι θα έχουν την ευκαιρία για να απολαύσουν ένα καλό παιχνίδι και η ομάδα του Πιερικού Αρχελάου να δώσει τον καλύτερό της εαυτό και να χαρίσει πάλι στον κόσμο της ένα θετικό αποτέλεσμα.

Είναι αγώνας για την 5η αγωνιστική του πρώτου γύρου και όλα δείχνουν ότι θα είναι και φέτος ένα δύσκολο πρωτάθλημα με μεγάλο ανταγωνισμό.

Για τον αγώνα, ο προπονητής του Πιερικού Αρχελάου Δημήτρης Κυριακού, έκανε την παρακάτω δήλωση: «Παίζουμε άλλο ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι με έναν αντίπαλο πολύ έμπειρο αντίπαλο στην κατηγορία, αλλά και με μία ομάδα που έχει σχεδόν τους ίδιους παίκτες και το ίδιο προπονητή αρκετά χρόνια. Πιστεύω ότι εάν εκμεταλλευτούμε το πλεονέκτημα της έδρας μας, θα καταφέρουμε να ισορροπήσουμε τα όποια μειονεκτήματά μας έναντι του αντιπάλου μας και να προσφέρουμε όμορφο μπάσκετ και χαμόγελα στον κόσμο μας που τόσο πολύ τα χρειάζεται ».

● Διαιτητές στον αγώνα θα είναι οι κ.κ. Παφίλης, Πουρσανίδης Γ. και Δεληγιαννίδης, και κομισάριος ορίσθηκε ο κ. Γιώργος Σαμαλής.