Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2011

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ - "Όραμα μας, τέλος είναι η πραγματική ανάπτυξη, δηλαδή εκείνη που δεν πραγματοποιείται σε βάρος των ελευθεριών των επόμενων γενιών." (απόσπασμα από το πρώτο πρόγραμμα του Γιωργάκη

Εδώ βλέπετε το κατάπτυστο κομμάτι από το πρώτο πρόγραμμα του ΝΕΟΠΑΣΟΚ του Γιωργάκη

Να και η επόμενη ξεφτίλα του Πολιτικού και καλά πλαισίου του τότε ΝΕΟΠΑΣΟΚ

Σ αυτή την σελίδα, την 4 βρίσκεται αυτή η ξεφτίλα του ΝΕΟΠΑΣΟΚ

ΚΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΟΤΕ ΕΞΩΦΥΛΛΟ ΤΗΣ ΞΕΦΤΙΛΑΣ.... ΤΟΛΜΟΥΜΕ ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΠΡΟΧΩΡΟΥΜΕ, ΑΛΛΑ ΣΤΟ ...ΒΑΡΑΘΡΟ
Μιά φορά κι έναν καιρό, κάπου στο κοντά στο 2004, τότε, ο μικρός Γιωργάκης έκανε το θαύμα του.....
Με ένα εκατομμύριο υπογραφές έγινε πρόεδρος του τότε ΠΑΣΟΚ....
Βέβαια άσχετο, οι τότε 1.000.000 Έλληνες σήμερα αυτομουντζώνονται γιατί τότε τον εμπιστεύτηκαν.... φωνάζουν, ΦΤΟΥ ΜΑΣ ΞΕΦΤΙΛΕΣ, που μόνοι μας βγάλαμε τα μάτια μας....
ΣΤΗΝ 4η ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΆΜΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΤΟΤΕ ΝΕΟΠΑΣΟΚ, ΈΓΡΑΦΕ:


"Όραμα μας, τέλος είναι η πραγματική ανάπτυξη, δηλαδή εκείνη που δεν πραγματοποιείται σε βάρος των ελευθεριών των επόμενων γενιών."
ΕΙΔΙΚΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΕΡΙ ΕΛΕΥΘΕΡΙΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΜΕΝΩΝ ΓΕΝΙΩΝ ΤΟ ΠΕΤΥΧΕ ΣΗΜΕΡΑ ΕΝ ΕΤΗ 2011 ΑΥΤΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΑΠΑΤΕΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ.

ΕΚΤΕΛΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΓΕΝΙΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΕΚΤΟΣ ΒΕΒΑΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΞΕΦΤΙΛΑ ΤΗΣ ΤΩΡΙΝΗΣ ΓΕΝΙΑΣ ΗΜΩΝ ΚΙ ΥΜΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!
ΆΚΟΥ...
Όραμα μας, τέλος είναι η πραγματική ανάπτυξη, δηλαδή εκείνη που δεν πραγματοποιείται σε βάρος των ελευθεριών των επόμενων γενιών.

ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΔΡΟΜΟ ΡΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΝΑΝΟΙ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΛΕΓΕΣΤΕ ΚΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΑΠ ΟΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΕΣΤΕ, ΔΗΛΑΔΗ ΕΣΥ ΡΕ ΝΑΝΟΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΕ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΣΕ ΓΕΡΜΑΝΙΕΣ ΚΙ ΑΜΕΡΙΚΕΣ!!! 
ΟΥΣΤ ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΠΟΥ ΜΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΝΕΤΕ "ΑΝΑΠΤΥΞΗ, ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΜΕΝΩΝ ΓΕΝΙΩΝ" 
ΟΥΣΤ ΡΕ ΕΠΙΔΟΞΟΙ ΝΕΚΡΟΘΑΦΤΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΡΑΣΕΙ, ΓΙΑΤΙ ΟΠΟΙΟΣ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΗΝ ΓΟΥΡΝΑ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ ΠΕΦΤΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΜΕΣΑ!!!