Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2011

Στο μέγαρο της εφημερίδας Le Figaro φιλοξενήθηκε ο Περιφερειακός Σύμβουλος Γρηγόρης Παπαχρήστος


Μετά από πρόσκληση του διευθυντή του περιοδικού LE FIGARO hors-serie, κ. Michel De Jaeghere και της συντάκτριας Isabelle Schmitz, ο περιφερειακός σύμβουλος και τ. δήμαρχος του Δίου, συνοδευόμενος από τη σύζυγό του, φιλοξενήθηκαν στις εγκαταστάσεις της εφημερίδας, σε ανταπόδοση της φιλοξενίας που τους παρείχαν στο Δίον τον περασμένο Αύγουστο.

Ο κ. Παπαχρήστος είχε την ευκαιρία να παραλάβει το περιοδικό με το ειδικό αφιέρωμα στη Μακεδονία και τον Μέγα Αλέξανδρο, κυριολεκτικά επί του πιεστηρίου.

«Σε ανταπόδοση της αξέχαστης φιλοξενίας μας στο Δίον με τους μοναδικούς θησαυρούς» έγραψαν στο περιοδικό ο διευθυντής και η συντάκτρια του περιοδικού.

Στη συνέχεια γευμάτισαν σε εστιατόριο της περιοχής, όπου είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν για τις εντυπώσεις που αποκόμισαν από το ταξίδι τους στη Μακεδονία, καθώς και τις πρώτες εντυπώσεις από την έκθεση στο μουσείο του Λούβρου.

« Όταν επισκεφθείς την Βεργίνα, την Πέλλα, το Δίον, τότε γνωρίζεις την αλήθεια για την Μακεδονία και τον Μέγα Αλέξανδρο» δήλωσε χαρακτηριστικά ο διευθυντής του περιοδικού.

Οι δυο πλευρές ανανέωσαν το ραντεβού τους για το επόμενο καλοκαίρι στην Πιερία, να γνωρίσουν τον Όλυμπο και τις ακρογιαλιές της.