Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2011

Χρήστος Παπουτσής, Υπουργός Προστασίας του Πολίτη:



Μην ξεχνάμε επίσης ότι η αστυνομία είναι παιδιά του ελληνικού λαού. Νέοι άνθρωποι κατά κύριο λόγο, εργαζόμενοι, όχι πολύ υψηλά αμειβόμενοι, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για την κοινωνική τους συμπεριφορά και τη στάση ζωής τους, αλλά και για τα συναισθήματά τους σε μια στιγμή έντασης.”

H δήλωση αυτή του κ. Παπουτσή -ας ξεχάσουμε για λίγο ότι αφορά αστυνομικούς - είναι πραγματικά συγκλονιστική. Αποπνέει κοινωνικό ρατσισμό, ελιτισμό μια κάστας ευπόρων που βάζουν τους χαμηλόμισθους σε ένα τσουβάλι με ό,τι αυτό συνεπάγεται για την κοινωνική τους συμπεριφορά και τη στάση ζωής τους,!!!!!!!!.
Δεν είναι θέμα απομόνωσης μιας φράσης της συνέντευξης που μπορείτε να διαβάσετε όλη στον exandas στη συνέντευξη που έδωσε ο υπουργός στον Γ.Αυγερόπουλο. όπου προσπαθεί να μας πείσει ότι «Είναι άδικο να θεωρεί κάποιος ότι η αστυνομία δρα με βαρβαρότητα» με επιχειρήματα που προκαλούν αλλα και με αρλούμπες όπως
« Πρώτα από όλα δεν επιχειρεί η κυβέρνηση, η αστυνομία επιχειρεί
Λες και δεν είναι ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΣ αλλά ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΟΣ .............................

Φράσεις σαν αυτές απο τα χείλη ενός ..έστω σοσιαληστή δείχνουν με το καλύτερο τρόπο, ότι αυτοί που μας κυβερνούν είναι πλέον μια οικονομική ελίτ που έχουν βάλει στο DNA τους την λογική...
της Αντουανέτας.
Έτσι εξηγούνται ότι θεωρούν επιτυχία που κρατάν το βασικό στο 770, καθαρό 540.
Και βέβαια αν προσπαθείς να θρέψεις ή να φτιάξεις οικογένεια με 540, στο μυαλό του Παπουτσή και κάθε Παπουτσή δικαιολογούνται τα πάντα.