Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2011

Ελβετικό πρωτοσέλιδο η κόντρα Παπανδρέου - Βενιζέλου

Φαίνεται ότι θα επιμείνει για αρκετές ημέρες ακόμα , ο ξένος τύπος να δημοσιεύει πρωτοσέλιδα με ελληνικούς χαρακτήρες. Διαβάστε στο NEWS 247 τι γράφει για Παπανδρέου- Βενιζέλου η ελβετική εφημερίδα "Blick"
Μετά τη Liberation, με το πρωτοσέλιδο ''Χάος'' και η ελβετική ''Blick'' στο χθεσινό της πρωτοσέλιδο βγήκε με τίτλο στα ελληνικά '' ΤΩΡΑ ΕΙΣΑΙ ΤΡΕΛΟΣ;''

Στο δημοσίευμα ο συντάκτης υποστηρίζει ότι ο Γιώργος Παπανδρέου με την απόφαση του για δημοψήφισμα, εξόργισε εκτός από τον Γάλλο πρόεδρο και τη Γερμανίδα Καγκελάριο και...
τον Αντιπρόεδρο της κυβέρνησης Ευάγγελο Βενιζέλο.

Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα :

"Τώρα υπάρχει φωτιά στη σκεπή. Ο Γιώργος Παπανδρέου εξόργισε το ισχυρό ζεύγος Μέρκ- οζί, με την ανακοίνωση για δημοψήφισμα και τώρα του γυρίζει την πλάτη και ο υπουργός οικονομικών του, Ευάγγελος Βενιζέλος.

Αυτός (ο Βενιζέλος) είπε ότι δεν τίθεται θέμα διεξαγωγής δημοψηφίσματος για τον ελληνικό λαό. Όλο και περισσότεροι υπουργοί του σοσιαλιστικού κυβερνώντος κόμματος ΠΑΣΟΚ ακολουθούν τα επιχειρήματα του.

Όσο ο Παπανδρέου βρισκόταν στις Κάννες ώστε να εξηγήσει στη G20 τις θέσεις του, πίσω στην Αθήνα διαλυόταν το σπίτι του. Ο Παπανδρέου ήθελε να θέσει πρώτα το ερώτημα ψήφου εμπιστοσύνης το βράδυ της Παρασκευής στη Βουλή, αλλά όπως φαίνεται τα γεγονότα τον προσπέρασαν'', αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ή είδηση του εμφυλίου Παπανδρέου – Βενιζέλου ήταν κεντρικό στο θέμα και εξελίξεις με το εξώγαμο του Τζάστιν Μπίμπερ πέρασε σε δεύτερη μοίρα. Και αυτό έχει τη σημασία του, καθώς η ελβετική εφημερίδα είναι κυρίως σκανδαλοθηρικού περιεχομένου.