Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2011

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΒΓΑ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ ΜΕ ΑΚΡΟΑΤΗ..





ο Νίκος Χατζηνικολάου στην εκπομπή του, στο REAL FM, αναμετάδωσε ένα tweet κάποιου Γάλλου συνεργάτη της Liberation ο οποίος ανέφερε ότι ο Έλληνας πρωθυπουργός, στη διάρκεια του δείπνου των Ευρωπαίων ηγετών στις Κάννες, δικαιολόγησε την απόφασή του για το δημοψήφισμα προκειμένου να αποφύγει... το πραξικόπημα.
το twitt το είδε μάλλον εδώ:

Παπανδρέου: Είπα για δημοψήφισμα για να μη γίνει πραξικόπημα !

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε στο tweet του ο Jean Quatremer: «Ο Παπανδρέου στο δείπνο της Τετάρτης δικαιολόγησε το δημοψήφισμα για να αποφύγει τον κίνδυνο πραξικοπήματος».

Πού να 'ξερε όμως ο Χατζηνικολάου πως θα άναβε φωτιές;

Διαβάστε το διάλογο με τον ακροατή που άνοιξε συζήτηση με τον Χατζηνικολάου στο twitter:

Ακροατής: Υπήρχαν πολλά δημοσιεύματα αυτές τις ημέρες στον ξένο τύπο που ρωτάνε ΑΝ ΠΑΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ πραξικόπημα στην Ελλάδα. Και; Εμείς, όμως ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. Πιστεύουμε ότι οι αλλαγές στο στράτευμα έχουν σχέση με ΥΠΟΨΙΑ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΟΣ;
Χατζηνικολάου: Δεν το είπα εγώ. Δεν ακούς. Να ξανακούσεις τι είπα. Τέλος. Συνέχισε μόνος. Δεν έχω διάθεση για κοκορομαχιες.
Ακροατής: Αν όμως δεν επιβεβαιωθεί, τότε είναι ντροπή σου να μεταδίδεις αισχρό ψέμα με βάση ΕΝΑ tweet κάποιου Γάλλου. Κρίμα.
Χατζηνικολάου: Είναι συνεργάτης της Λιμπερασιον. Μαθήματα δημοσιογραφικής δεοντολογίας αλλού. Το μετέδωσα με όλες τις επιφυλάξεις.
Ακροατής: "μαθήματα δημοσιογραφικής δεοντολογίας αλλού" τις εκπομπές σου τις ακούς μεγάλε πριν τσαμπουκαλευτείς;
Χατζηνικολάου: Βαριέμαι πάρα πολύ και έχω δουλειά. Ανούσια συζήτηση. Καλημέρα.
Ακροατής: Με συγχωρείς. Εγώ δε βαριέμαι. Ακούω ευλαβικά το ραδιόφωνο και το δελτίο σου ως σοβαρή πηγή ενημέρωσης.
Χατζηνικολάου: Δεν είναι υποχρεωτικό. Ούτε να με ακούς, ούτε να συμφωνούμε σε όλα. Μετα το "ντροπή σου" που μου έγραψες δεν θα μιλήσουμε άλλο.
Ακροατής: Δεν είπες ότι κυκλοφορούν δημοσιεύματα απλώς - το ξέρουμε αυτό. Είπες ότι το είπε ο ΓΑΠ στον ΣΑΡΚΟΖΥ, ανεπιβεβαίωτο βεβαίως. Εγώ διαβάζω εσένα και ακούω @NChatzinikolaou και ΒΑΣΙΖΟΜΑΙ σε εσάς. Δικαιούμαι να "φρικάρω!"

τον διάλογο μας μετέφερε το thousandnews.gr