Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2011

ΖΗΤΩ Η ΜΕΘΟΔΙΚΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ..


Θα έπρεπε να προβληματίσει τόσο καιρό τα ελληνικά κόμματα και κυβερνήσεις το πόσο μεθοδικά κινούνται τα Σκόπια στην κατοχύρωση του Συνταγματικού τους ονόματος, της υπηκοότητας και της γλώσσας τους. Περισσότερες από 127 χώρες τους εχουν αναγνωρίσει με το Συνταγματικό τους όνομα. Οι περισσότερες από αυτές δηλώνουν προφορικά ότι υποστηρίζουν την παρούσα διαδικασία στον ΟΗΕ και πως θα δεχθούν το όποιο αποτέλεσμα-τα αυτονόητα δηλαδή.
Μεχρι τωρα εχουμε :

Α) Μακεδονοποιηση του κράτους τους με γιγαντιαία αγάλματα του Μεγάλου Αλεξάνδρου και άλλων στοιχείων/συμβόλων της ελληνικής ιστορίας και πολιτιστικής κληρονομίας
Β )Επισημοποίηση της γλώσσας τους ως «Μακεδονική»στα μητρώα του ΟΗΕ
Γ )Επισημοποίηση της υπηκοότητας τους ως «Μακεδονικής» στα γαλλικά και τα ισπανικά στα μητρώα του ΟΗΕ Δ)Δηλώσεις του απεσταλμένου Mathew Nimetz πως η γλώσσα και η ταυτότητα τους δεν θα επηρεαστούν και πως στο τελος σημασία εχει πως θα ονομαστούν στα αγγλικά.
Ε )Την αποδοχη των προϊόντων τους ως «μακεδονικά» στις περισσότερες διεθνείς αγορές, καθώς και την κατοχυρωση του .MK στο διαδίκτυο.

Η ελληνικη πλευρα εχει καταφερει το ακατόρθωτο

A) Να εχει σχεδον ολο το ευρωκοινοβουλιο απενταντι της
B) Nα μην μπορει να πεισει τους εταιρους να καταδικάσουν απερίφραστα σε επίσημες εκθέσεις προοδου στην ΕΕ ή με δηλώσεις
· α)τον αλυτρωτισμό που εκφράζεται ανοικτα και μαζικα από το λαο της γειτονος με την επικουρική συνδρομή και συναίνεση της επίσημης κυβέρνησης τους (βλ. πχ υποδοχή μετα το Eurobasket της Λιθουανιας)
· β)την μακεδονοποιηση της ιστοριας και της χωρας τους προσβάλλοντας τον μακεδονικο και αρα τον ελληνικο πολιτισμο και την συνεχή παραβιαση της ουσιας της ενδιάμεσης συμφωνίας και με αυτόν τον τροπο,
Γ) την αδιάλλακτη στάση των Σκοπιανών αφού αντιλαμβάνονται ότι ουδεμία αντίσταση υπάρχει από ελληνικής πλευράς.

Παραμονές της απόφασης της ΧΑΓΗΣ, οι Σκοπιανοί για άλλη μια φορα κινούνται μεθοδικά

Α) Οργάνωσαν(;) (lobbying) ως case study στο πανεπιστήμιο της Οξφόρδης προσομοίωση της δίκης της Χάγης με τη συμμετοχή νομικών. Το θετικό αποτέλεσμα της ετυμηγορίας υπέρ τους το διαχειρίστηκαν για την δημιουργία κλίματος.
Β) Δημιούργησαν δηθεν θεμα απαγόρευσης εισοδου πολιτων των ΗΠΑ με διαβατήρια που αναγραφούν ακομα και ως τοπο γέννησης FYROM (χθεσινη πρωτο θεμα στο Kanal5)
Γ) Δημιούργησαν ξανα επεισόδια μεταξυ Αλβανων και Σλαβων ώστε να ισχυροποιήσουν το αιτημα τους για αναγκη υποστηριξης από τη διεθνη κοινοτητα του «Μακεδονικου» κρατους και της συνοχης του.
ΕΜΕΙΣ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ; ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ; ΟΠΩΣ ΣΤΡΩΣΑΜΕ ΘΑ ΚΟΙΜΗΘΟΥΜΕ.
ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΙΧΑΜΕ ΤΗΝ ΜΕΘΟΔΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΜΟΝΗ ΤΟΥΣ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΑΝΙΚΑ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ.
ΤΩΡΑ ΘΑ ΦΩΝΑΖΑΜΕ ΖΗΤΩ ΕΙΜΑΙ ΑΗΔΙΑΣΜΕΝΟΣ, ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ ΘΑ ΜΑΣ ΕΦΤΥΝΑΝ ΚΑΤΑΜΟΥΤΡΑ ΚΑΙ ΔΙΚΙΟ ΘΑ ΕΙΧΑΝ.
ΑΧ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕ ΠΟΣΟ ΑΗΔΙΑ ΘΑ ΣΟΥ ΠΡΟΚΑΛΟΥΣΑΜΕ ΑΝ ΖΟΥΣΕΣ