Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2011

Το Δ.Σ. του 11ου Δημοτικού Σχολείου – 11ου Νηπιαγωγείου και 23ου Νηπιαγωγείου

Στο πλαίσιο των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων του 11ου Δημοτικού Σχολείου – 11ου Νηπιαγωγείου και 23ου Νηπιαγωγείου Κατερίνης, ο σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων σε συνεργασία με το διευθυντή κ.Χανδόλια Βασίλη και το σύλλογο Διδασκόντων, συγκέντρωσε και διανέμει τρόφιμα και ρούχα σε οικογένειες του σχολείου που αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσκολίες και δεν μπορούν να καλύψουν βασικές ανάγκες τους, θέλοντας έτσι να περάσει το μήνυμα ότι οι συνάνθρωποί μας που έχουν πραγματική ανάγκη δεν είναι μόνοι τους αυτές τις γιορτινές ημέρες, υπάρχουν γύρω τους άνθρωποι που μπορούν να βοηθήσουν και να προσφέρουν αγάπη.



Η συλλογή τροφίμων – ρούχων έγινε από τις 14/12 – 21/12 σε ειδικά κουτιά που είχαν τοποθετηθεί για το σκοπό αυτό στο χώρο του σχολείου. Συγκινητική ήταν η ανταπόκριση των γονέων αλλά και συμπολιτών μας στο κάλεσμα αυτό του συλλόγου. Συλλέχτηκαν συσκευασμένα είδη τροφίμων όπως ρύζι, σάλτσες, κομπόστες, μπισκότα, αλάτι, όσπρια, μακαρόνια, κριθαράκι, αλεύρι, ζάχαρη, μερέντες, κρουασάν, μέλι, μαρμελάδες, χυμοί, γάλατα, λάδι, ελιές, τυρί, κρέας κλπ.. Την Πέμπτη 22/12 όλα τα προϊόντα μοιράστηκαν σε 16 κιβώτια – δέματα αγάπης που προορίζονταν για 16 οικογένειες του σχολείου. Την Παρασκευή 23/12 και μετά το τέλος της σχολικής γιορτής πραγματοποιήθηκε η διανομή των δεμάτων αγάπης από τα μέλη του συλλόγου στις οικογένειες της σχολικής μας μονάδας με πολλές ευχές και πολύ αγάπη .

Τα μέλη του συλλόγου γονέων & κηδεμόνων νιώθουμε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε ολόψυχα όλους όσους βοήθησαν :
  • Πρώτα και κύρια όλους τους γονείς του σχολείου που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας και σε μια ιδιαίτερα δύσκολη περίοδο στήριξαν την προσπάθειά μας αυτή και βοήθησαν στη συγκέντρωση των τροφίμων - ρούχων
  • Το διευθυντή του σχολείου μας κ. Χανδόλια Βασίλη αλλά και το Διδακτικό Προσωπικό που στήριξαν και συμμετείχαν στην προσπάθεια αυτή. Επιπλέον τους ευχαριστούμε που βοήθησαν στο να περάσουμε μηνύματα κοινωνικής αλληλεγγύης, ανθρωπιάς, ελπίδας και αγάπης στα παιδιά μας.
Επίσης ευχαριστούμε :
  • Την εταιρεία ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε - «OLYMP» για την προσφορά σε λάδι και ελιές
  • Την εταιρεία ΑΜΒΡΟΣΙΑΔΗΣ ΑΒΕΕ για την προσφορά σε κοτόπουλα
  • Την εταιρεία ΜΑΝΟΥΣΑΡΙΔΗΣ ΕΠΕ για την προσφορά σε πίτες
  • Το ζαχαροπλαστείο ΟΛΥΜΠΙΟΝ για την προσφορά σε χριστουγεννιάτικα γλυκίσματα
  • Το φούρνο ΔΕΛΗΓΙΑΝΝΙΔΗ που ανέλαβε την τροφοδοσία σε αρτοσκευάσματα δύο οικογενειών του σχολείου μας
  • Το supermarket ΜΑΣΟΥΤΗ και το τουριστικό γραφείο ΒΕΛΩΝΗ που στέκονται πάντα δίπλα μας και υποστηρίζουν τις ενέργειες – εκδηλώσεις μας
Τελειώνοντας ευχαριστούμε :
  • Όλον τον κόσμο, που παρόλο που δεν ανήκει στη σχολική μας κοινότητα, ανταποκρίθηκε στο ανοιχτό μας κάλεσμα για βοήθεια και θέλει να κρατηθεί η ανωνυμία του.

Σας ευχαριστούμε όλους θερμά, πιστεύουμε ότι η προσπάθειά μας ήταν ουσιαστική και καρποφόρα

Σας ευχόμαστε Καλές Γιορτές
Το Δ.Σ. του 11ου Δημοτικού Σχολείου – 11ου Νηπιαγωγείου και 23ου Νηπιαγωγείου